Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei misterioase: tu te regasesti printre ele?

Misterul poate fi considerat o atitudine, o calitate, un stil personal, dar si un ingredient ce atrage de cele mai multe ori curiozitati din partea celor apropiati si nu numai. Misterul este unul dintre ingredientele secrete ale femeilor senzationale!

Balanta

Ai spune la prima vedere despre balante ca sunt ori foarte vorbarete ori mult prea tacute de parca le-a mancat pisica limba, insa daca stai pe langa ele ai sa vezi cat de multe ai vrea sa afli. Nu isi dezvaluie adevarata personalitate aproape niciodata. Doar cei apropiati o cunosc asa cum este ea, si nici ei in proportie de 100%.

femei misreioase

foto: femeie frumoasa, shuttrstock

Ii place sa fie in centrul atentiei si sa se inconjoare de oameni, sa primeasca remarci admirative si sa se invarta in cercuri inalte. Iubeste luxul si admira frumosul. Este o artista prin definitie, dar adesea joaca rolul artistei neintelese de societate.

Este o femeie sensibila in adancul sufletului, dar rece si extreme de puternica in apareta. Sentimentele ai sunt de cele mai multe ori sincere si pure jucand un rol vital in viata ei contribuind activ la echilibrul ei interior. Este o femeie frumoasa, inteligenta, independeta si foarte prietenoasa.

Citește și:

Sagetator

Femeia sagetator este o femeie visatoare. Ii place sa viseze cu ochii deschisi si parca pentru astra traieste. Isi imagineaza cum ar fi viata ei in mii de ipostaze si picteaza foarte frumos tablouri reale, insa se trezeste la realitatea care nu seamana deloc cu visurile ei.

femei misterioase

foto: femeie cu masca, shutterstock

Este totusi o femeie vesela si optimista care va incerca mereu sa isi pastreze doza de energie pozitiva neatinsa. Ii incarca pe cei din jur cu zambetul si cu buna ei dispozitie molipsitoare, iar acest lucru o ajuta sa fie de fiecare data in centrul atentiei.

Rapiditatea cu care isi desfasoara activitatea ii permite sa aiba foarte mult timp liber pentru ea si pentru pasiunie ei. Ii place sa isi petreaca timpul alaturi de prieteni si sa viseze in continuare la lucrurile ce o incanta.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc