Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei misterioase: tu te regasesti printre ele?

Misterul poate fi considerat o atitudine, o calitate, un stil personal, dar si un ingredient ce atrage de cele mai multe ori curiozitati din partea celor apropiati si nu numai. Misterul este unul dintre ingredientele secrete ale femeilor senzationale!

Pesti

Pentru ca vorbim de un top al celor mai misterioase femeie din zodiac, femeia pesti merita locul intai si i se potriveste de minune expresia "cei din urma vor fi cei dintai". Nicio alta doamna a zodiacului nu poate ascunde atat de multe ganduri, atat de multe trairi si emotii pe cat o poate face femeia pesti.

femei misterioase

foto: femeie tanara si frumoasa, shutterstock

Ii place sa atraga atentia asupra ei, insa are momente in care se inchide intr-o carapace si nu mai iese pana cand nu se simte in siguranta totala. Este o femeie romantica si emotiva, sensibila si foarte afectuasa cu cei pe care ii are la suflet.

Se destainuie numai in fata celor in care are incredree deplina si nu sunt multi la numar. Misterul ei i se citeste in priviri si ii ofera o nota atractiva ori de cate ori se foloseste de trucurile ei personale.

foto prima pagina: femeie misterioasa, shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc