Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Un material realizat de Doina Enache, fondator si Holistic Development Coach Upperself

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Am fost surprinsa acum cativa ani sa descopar in numerologie un instrument pretios si precis, aproape chirurgical, de autocunoastere si dezvoltare personala, care mi-a permis sa imi schimb viata intr-una plina de bucurie si implinire. Fiind o persoana extrem de pragmatica si rationala, m-am bucurat sa gasesc raspunsuri clare in aceasta stiinta antica si mi-am propus sa sprijin si alti oameni sa isi implineasca potentialul” a declarat Doina Enache, fondator si Holistic Development Coach, Upperself.

Foto interior si prima pagina: cifre, Shutterstock

Numerologia, stiinta antica a numerelor, este un instrument de dezvoltare personala cu ajutorul caruia putem analiza si imbunatati anumite aspecte ale noastre ce mai au nevoie sa fie maiestrite, pentru a ne ne bucura de mai multa implinire si bucurie in viata noastra.

Cum functioneaza numerologia?

Prin analiza datei de nastere si a combinatiilor literelor din numele de botez, putem identifica scopul vietii si motivatiile noastre, caracterul pe care il avem, punctele forte si cele slabe, talentele naturale, limitarile noastre sau lucrurile pe care le avem de invatat si imbunatatit.

De asemenea, analiza numerologica te poate ajuta si in cazul in care simti ca felul in care decurge viata ta nu te implineste, ca nu esti acolo unde ai nevoie sa fii sau ca nu faci ce ti-ai dori. Luand in considerare tendintele indicate de tema ta numerologica si facand schimbari simple in viata ta, vei constata ca lucrurile incep sa se schimbe in bine, iar tu devii din ce in ce mai increzator si multumit de sine.

Ce poti afla din cifrele datei tale de nastere?

Semnificatia fiecarei cifre care ne reprezinta se decodifica in context personalizat, tinand cont de mai multe aspecte ce tin de caracteristicile si povestea de viata a fiecaruia, printr-o analiza numerologica realizata de un specialist. In schimb, doar printr-un calcul simplu al sumei cifrelor care formeaza data noastra de nastere (z+z+l+l+a+a+a+a), putem afla cateva informatii despre noi prin intermediul cifrei care rezulta din aceasta suma, numita in numerologie Cifra de Destin. Mai jos puteti vedea, pe scurt, amprenta pe care o da fiecare Cifra de Destin unei persoane si directia generala de urmat.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: