Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati alfa

Iti doresti un barbat alfa langa tine? Iata care sunt cei mai potriviti barbatii ai zodiacului pentru asta!

Berbec

Cu siguranta era de asteptat ca nativul zodiei berbec sa se afle in acest top si chiar cap de lista. Asa cum bine stim, barbatul berbec este incapatanat si are un orgoliu foarte mare ceee ce il va face mereu sa tinda catre pozitii de succes in ceea ce priveste domeniul profesional.

Are bune abilitati de lider, iar incapatanarea il va ajuta sa isi atinga scopurile de cele mai multe ori. In grupul lui de prieteni va avea mereu o pozitie de lider si asta va ajuta la dezvoltarea grupului si la o mai buna comunicare intre membrii.

foto: barbat matur, shutterstock

In relatia de cuplu, barbatul berbec este de cele mai multe ori cocosul, dar ii place sa joace acest loc din umbra si sa ii lase partenerei impresia ca ea este la conducere, in timp ce el face cartile din spate.

Taur

In relatia de cuplu, barbatul taur este un romantic incurabil, dar aceasta aparenta poate induce in eroare cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos. Este un barbat caruia ii place sa conduca si sa aiba o pozitie de lider pe care si-o insuseste fara a cere parerea partenerei.

Citește și:

In domeniul profesional cu siguranta va imbratisa cariere de success si pozitii care sa ii ofere posibilitatea de decizie si suficienta influenta in domeniul in care activeaza. Ii place sa fie apreciat si admirat de catre cei din jur, iar pentru asta va depune destul de multe eforturi.

Chiar daca are aceste abilitati de lider innascut, barbatul taur cauta echilibrul perfect in viata lui si nu se multumeste cu lucruri care nu il fac pe deplin fericit.

Scorpion

Barbatul scorpion este foarte inteligent si stie cum sa isi foloseasca toate atuurile pentru a fi un barbat desavarsit.

In ceea ce priveste domeniul profesional este un barbat ce exceleaza in ceea ce face pentru ca isi alege activitati care ii plac si pe care le desfasoara cu usurinta. Este un expert in tot ceea ce isi propune si reuseste rapid sa imbratiseze cariere de succes pe mai multe planuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc