Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati alfa

Iti doresti un barbat alfa langa tine? Iata care sunt cei mai potriviti barbatii ai zodiacului pentru asta!

In relatia de cuplu este un gentleman deosebit si un barbat la care viseaza orice femeie. Stie sa fie romantic, stie sa fie impunator si stie sa fie barbatul casei atunci cand este nevoie. In tot acest timp si in toate aceste activitati, barbatul scorpion este un barbat alfa in adevaratul sens al cuvantului.

Sagetator

Despre barbatul sagetator stim ca este un aventurier, dar in acelasi timp si un tip calsic. Este barbatul care stie ca locul lui este in fruntea familiei si in fruntea societatii. Ajutat de multiplele lui calitati, pozitia de barbat alfa il reprezinta foarte bine.

In ceea ce priveste relatia de cuplu, barbatul sagetator este un cuceritor innascut. Ii place sa isi curteze "victimele" si sa le impresioneze in cele mai frumoase moduri posibile. La randul lor, reprezentele sexului frumos se lasa usor impresionate de vorbele si gesturile tandre ale barbatului sagetator.

Citește și:

In ceea ce priveste cariera, scorpionul stie foarte bine cum sa isi croiasca un drum de succes inca din primele zile in care ia contact cu domeniul in care va activa din punct de vedere profesional. Inteligenta lui il ajuta sa faca fata oricarei situatii si sa isi impresioneze superiorii.

Capricorn

Barbatul capricon este un barbat foarte traditionalist si claisc din toate punctele de vedere. Daca vrei sa intalnesti un capricon matur, cauta unul care sa fie trecut de varsta de 30 de ani pentru ca pana atunci el copilareste si isi traieste adolescenta prelungita.

Dupa varsta de 30 de ani barbatul capricorn isi ia viata in piept si se aventureaza in calatoria care il va duce pe culmile succesului atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional.

Ii place pozitia de lider, de barbat alfa si de conducator pentru ca are abilitatile necesare pentru a fi unul dintre cei mai buni. Adesea ii place sa conduca din umbra pentru a fi mai atent la detaliile de suprafata.

Citește și:

foto prima pagina: barbat frumos, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc