Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati pasionali

Descopera care sunt cei mai pasionali barbati ai zodiacului! Ei sunt barbatii care iti vor face inima sa tresare si te vor purta printre trairi intense si emotii inedite.

Taur

Barbatul taur apreciaza foarte mult sexualitatea unei femei si isi va alege partenera in functie de acest criteriu important pentru el. Ii place sa descopere femeia de langa el si sa ii cunoasca fiecare particica a corpului si a sufletului.

Este un admirator al frumosului si iubeste femeia pentru ceea ce este ea. Pasiunea lui este una calda pe care mereu si-o cultiva si o duce adesea la rang de arta.

barbati pasionali

foto: cuplu pasional, shutterstock

Ii va arata partenerei cat de mult o iubeste cu ajutorul gesturilor tandre si a darurilor creative pe care de cele mai multe ori i le pregateste cu mana lui. Pasiunea i se citeste in privire si in miscarile corpului.

Leu

Leul este o zodie de foc si este prin definitie o personalitate pesionala. Barbatul leu insa la prima vedere poate parea conservator si destul de reticent la partea sexuala a relatiilor, insa pe parcurs ce capata incredere in partenera, se deschide noilor experiente.

Citește și:

Barabatul leu este mai degraba romantic si mai putin ravasitor in pas, insa pasiunea lui este oferita de privirile calde, de mangaierile emotionante si de trairile intense pe care le transmite.

barbati pasionali

foto: sarut pasional, shutterstock

Relatia sexuala este una foarte pasionala si foarte emotionanta, incarcata cu multe trairi inedite atat pentru barbatul leu cat si pentru partenera lui.

Scorpion

De departe barbatul scorpion este cel mai sexy si cel mai pasional barbat al zodiacului. El emana pasiune si senzualitate prin privire, prin zambet si prin miscarile corpului. Este un barbat plin de dorinta care isi exploateaza la maxim partea sexuala.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc