Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Taur

Barbatul taur apreciaza foarte mult sexualitatea unei femei si isi va alege partenera in functie de acest criteriu important pentru el. Ii place sa descopere femeia de langa el si sa ii cunoasca fiecare particica a corpului si a sufletului.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Este un admirator al frumosului si iubeste femeia pentru ceea ce este ea. Pasiunea lui este una calda pe care mereu si-o cultiva si o duce adesea la rang de arta.

barbati pasionali

foto: cuplu pasional, shutterstock

Ii va arata partenerei cat de mult o iubeste cu ajutorul gesturilor tandre si a darurilor creative pe care de cele mai multe ori i le pregateste cu mana lui. Pasiunea i se citeste in privire si in miscarile corpului.


Leu

Leul este o zodie de foc si este prin definitie o personalitate pesionala. Barbatul leu insa la prima vedere poate parea conservator si destul de reticent la partea sexuala a relatiilor, insa pe parcurs ce capata incredere in partenera, se deschide noilor experiente.

Barabatul leu este mai degraba romantic si mai putin ravasitor in pas, insa pasiunea lui este oferita de privirile calde, de mangaierile emotionante si de trairile intense pe care le transmite.

barbati pasionali

foto: sarut pasional, shutterstock

Relatia sexuala este una foarte pasionala si foarte emotionanta, incarcata cu multe trairi inedite atat pentru barbatul leu cat si pentru partenera lui.

Scorpion

De departe barbatul scorpion este cel mai sexy si cel mai pasional barbat al zodiacului. El emana pasiune si senzualitate prin privire, prin zambet si prin miscarile corpului. Este un barbat plin de dorinta care isi exploateaza la maxim partea sexuala.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: