Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati pasionali

Descopera care sunt cei mai pasionali barbati ai zodiacului! Ei sunt barbatii care iti vor face inima sa tresare si te vor purta printre trairi intense si emotii inedite.

In relatia de cuplu trebuie sa aiba alaturi o femeie care sa ii impartaseasca setea de senzatii noi si setea de cunoastere. Trebuie sa aiba alaturi o femeie pasioanala ca si el si care sa stie sa ii aprecieze gesturile romantice.

O relatie alaturi de un barbat scorpion este o relatie deosebita pe care fiecare femeie trebuie sa o experimenteze. Doar asa isi va da seama cu adevarat ce inseamna pasiunea, dorinta si emotia.

foto: cuplu tanar, shutterstock

Balanta

Poate ca la prima vedere s-ar spune ca barbatul balanta este mai mult un gentleman decat un barbat pasional. Este adevarat ca diplomatia si rafinamentul il caracterizeaza pana in cel mai mic detaliu, insa pasiunea au ocazia sa o descopere doar cele care reusesc sa ii patrunda in inima.

Este un barbat galant, un barbat ce iubeste femeia asa cum este ea si ii place sa o cunoasca in amanunt, sa ii cunoasca toate secretele si toate misterele, sa ii descopere cele mai ascunse ganduri si punctele cele mai sensibile.

Citește și:

In ceea ce priveste relatiile sexuale sunt o adevarata arta pentru barbatul balanta. Romantismul si pasiunea il ajuta sa creeze momente de neuitat pentru partenera.

Pesti

Poate vei spune ca pestii sunt persoane destul de ciudate si superficiale in prima instanta. Daca ai rabdare sa descoperi ce se ascunde cu adevarat in spatele masti pe care barbatul pesti o poarta, ai sa descoperi un barbat foarte romantic si pasional.

Ii este adesea greu sa isi exprime sentimenetele prin cuvinte, asa ca a dezvoltat un ritual pe care il respecta de fiecare data atunci cand vrea sa ii ofere partenerei o seara de neuitat.

Mangaieri tandre, soapte de iubire, bataile inimii si privirile calde sunt secretele unui barbat pesti pentru o noapte intensa. La el, fiecare relatie sexuala se bazeaza pe sentimente si pe emotia momentului.

foto prima pagina: cuplu, shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc