Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati mincinosi

Vrei sa te feresti de barbatii mincinosi? Atunci descopera care sunt cei mai cei dintre ei in functie de zodie!

Minciuna face parte din and-ul nostru si reusim sa ne impiedicam de ea din cand in cand. Uneori e buna, alte ori are picioare de ceara si este descoperita chiar inainte sa ne dam seama.

Atata timp cat nu este facuta cu rautate si nu este utilizata in exces, eu zic sa nu ne suparam pentru ca fiecare dintre noi o mai comite din cand in cand.

Un strop de atentie trebuie sa le acordam celor care sunt mincinosi innascuti si fac un obicei din a ascunde adevarul fata de partenera lor.

barbati mincinosi

foto: barbat cu nasul mare, shutterstock

Gemeni

Barbatul gemeni se pricepe de minue la minciuni si poate fi considerat chiar un maestru in aceasta arta a minciunilor. De cele mai multe ori ei nu o face cu rautate, insa se distreaza copios vazand cat de creduli sunt cei din jurul lui.

Pentru ca are tendinta sa i fuga ochii prea mult, adesea va omite sa spuna anumite lucruri si se va prefare ca nu stie despre ce este vorba atunci cand il vei intreba ceva legat de acest subiect. Minciunile lui sunt foarte naturale si nu se straduieste prea mult sa le inventeze pentru ca are aceasta abilitate in sange.

Citește și:

Rac

Chiar daca barbatul rac este unul foarte sensibil, minciunile fac parte dn agenda lui zilnica. Aceste minciuni il determina sa contureze o viata personala mai buna decat o are deja pentru a se feri de eventualele momente neplacute sau chiar depresive.

Va avea tendinta sa te minta si cu privire la foste relatii sau chiar la relatia voastra, insa nu o face cu rea intentie. Minciunelele lui sunt pentru a acorda o nota mai distractiva intamplarilor si pentru a crea o imagine mai buna decat realitatea.

Fecioara

Barbatul fecioara ocupa primul loc in acest top si i s-ar fi potrivit de minune locul I. Ba chiar ar fi primit si coronita daca s-ar fi acordat un premiu pentru "cel mai mincinos barbat al zodiacului".

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc