Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati mincinosi

Vrei sa te feresti de barbatii mincinosi? Atunci descopera care sunt cei mai cei dintre ei in functie de zodie!

De cel mai multe ori ajunge sa isi creada propriile minciuni pentru ca are o tehnica atat de performanta in ceea ce priveste ascunderea adevrului incat nu isi mai da sema cand a trecut de limita dintre minciuna si adevar.

Scorpion

Barbatul scorpion minte nu pentru ca vrea sa raneasca sau sa ascunda neaparat adevaraul, dar i se pare distractiv sa faca asta din cand in cand si sa disimuleze cumva realitatea.

Chiar daca sunt prinsi de cele mai multe ori, barbatul scorpion se descurca in orice situatie si reuseste de fiecare data sa iasa basma curata si sa se spele pe maini de orice vina. Nu se intampla sa minta des, insa atunci cand o face, se pricepe de minune.

Capricorn

Si barbatii Capricorn se regasesc foarte bine in postura de mincinosi, chiar daca nu fac acest lucru foarte des. Atunci cand se pregatesc sa minta isi stabilesc in minte fiecare detaliu pentru a face totul ca la carte si nimic sa nu le scape.

Citește și:

Nu sunt prinsi aproape niciodata, insa atunci cand sunt, nu se pricep foarte bine sa isi scoata parleala si reusesc sa ii dezamageasca pe cei din jur. Totusi se spune ca gresala recunoscuta e pe jumatate iertata, asa ca eu zic sa le dam o sansa.

sursa foto prima pagina: barbat cu nasul mare, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc