Setari Cookie-uri

Top 6 zodii de femei iubarete

Te-ai gandit vreodata ca ai putea face parte din topul celor mai iubarete de femei in functie de zodia ta? Citeste acest horoscop si afla si tu daca te numeri sau u printre ele!

Femeia Berbec

Fiind un semn de foc, femeia berbec este o iubareata din frageda pruncie. Ea isi concentreaza atentia pe relatie inca din momentul in care aceasta incepe si face tot posibilul sa fie alaturi de partenerul ei cu toate energiile si cu toate fortele.

femei iubarete

foto: femeie cu inma mare, shuttarstock

Femeia berbec este dinamica, optimista, puternica si mereu gata sa isi surprinda partenerul cu surprize frumoase si momente inedite. Ii place sa petreaca timpul liber in compania partenerului si sa descopere impreuna locuri noi si oameni frumosi.

Pe langa momentele de afectiune si cele de dragalasenie, femeia berbec stie sa isi farmece iubitul si prin clipe pasionale ce il vor purta pe taramuri pline de emotii si trairi intense.

Femeia Rac

Femeia rac este cumva destul de conservatoare si isi doreste sa aiba o familie asa cum se mai intalneau in evul mediu. Ii place sa aiba o viata linistita si sa aiba alaturi oameni frumosi si veseli care sa o acompanieze in calatoria ei prin viata.

Citește și:

Isi va alege partenerul dupa cateva criterii bine delimitate, ceea ce inseamna ca nu va zbura din floare in floare fiind destul de pretentioasa. Isi doreste sa se aseze destul de repede la casa ei, iar acest lucru o determina sa fie foarte atenta la oamenii din jur.

In relatia de cuplu, femeia rac este foarte afectuoasa si in unele momente chiar pisicoasa. Ii place sa fie alintata si rasfata, dar poti fi sigur ca va face exact la fel la randul ei.

Femeia Leu

O alta zodie de foc, femeia leu, se numara printre cele din topul zodiilor de femei iubarete. Pentru ca pasiunea i se citeste in priviri, nu cred ca mai trebuie mentionat ca acest lucru este una dintre cele mai importante caracteristici ale femeii leu.

Femeii leu ii place sa iubeasca si ii place sa fie iubita asa ca va cauta in viata ei sa se inconjoare de iubire si de sentimente frumoase. Este foarte generoasa si intr-o relatie este cea care face primul pas catre impacare atunci cand este cazul.

Citește și:

Desi este foarte orgolioasa, nu tine supararea in suflet si stie intotdeauna cand trebuie sa lase de la ea si cand trebuie sa isi impace partenrul pentru a avea parte de o relatie frumoasa si linistita.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc