Setari Cookie-uri

Top 6 zodii de femei iubarete

Te-ai gandit vreodata ca ai putea face parte din topul celor mai iubarete de femei in functie de zodia ta? Citeste acest horoscop si afla si tu daca te numeri sau u printre ele!

Femeia Balanta

Nu avea cum sa lipseasca din acest top femeia balanta. Este este nascuta pentru iubire si pentrua fi iubita. Chiar daca temerile ei cu privire la relatiile esuate pe care le-a avut in trecut ii vor afecta un pic zona emotionala, reuseste sa se echlibreze si sa se concentreze asupra noii relatii.

Atunci cand se ataseaza de partener nimic nu o mai poate face sa se razgandeasca. Se dedica trup si suflet relatiei si nu se lasa pana nu face tot posibilul pentru ca totul sa mearga asa cum trebuie si cum ii place ei.

Se viseaza inca de mica in rochie alba de mireasa si mai apoi inconjurata de copii, asa ca va incerca de fiecare data sa aiba o relatei serioasa si sa se fereasca de oamenii superficiali care nu se gandesc la un viitor comun. Este o iubita extraodinara, o sotie grijulie si iubitoare, si o mama devotata care ar face orice pentru copii ei.

Citește și:

Femeia Scorpion

Scorpionul este o zodie de apa, dar asta nu o impiedica pe femeia nativa sa fie romantica si iubareata, ba din contra, o determina sa isi dezvolte abilitati speciale in aceasta zona si sa fie capabila sa isi farmece partenerul inca din primele priviri.

Sex-appeal-ul este arma cu ajutorul careia femeia scorpion reuseste sa atraga barbatii in jurul ei, insa este foarte selctiva cand vine vorba de un potential partener. Nu se lasa purtat de val si nici de prima impresie, asa ca cel care vrea s a ii cucereasca inima va avea cale lunga de parcurs.

In momentl in care nativa scorpion este cucerita, incepe sa vada dincolo de aparente si de prima impresie, incepe sa fie foarte atenta la partenerul ei si sa ii descopere si cele mai mici ganduri pentru a reusi mereu sa il surpinda si sa ii iasa in cale cu cate o surpriza inedita.

Femeia Pesti

Femeia pesti ar trebui sa fie cap de lista in acest top al femeilor iubarete. Are o fire foarte romantica si pasionala ceea ce inseamna ca apreciaza gesturile frumoase si surprizele romantice.

Citește și:

Ii place sa petreaca timpul alaturi de partenerul de cuplu in moduri inedite si sa desfasoare impreuna activitati care le fac placere amandurora, lucru ce ii apropie si ii conecteaza mai mult decat de obicei.

Femeia pesti este si nostalgica in acelasi timp ceea ce inseamna ca va avea momentele ei de meditatie si de singuratate in care va reflecta la propria persoana si va incerca sa isi imbunatateasca personalitatea reusind sa se apropie din ce in ce mai mult de partenerul ei. Va fi mereu cucerita de scurtele mesaje de dragoste si de romanticele declaratii de iubire.

foto prima pagina: femeie indragostita, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc