Setari Cookie-uri

Top 5 zodii dornice de sex

Care sunt nativii zodiacului cu vieti sexuale bogate?

Unii dintre nativii zodiacului sunt romantici, visatori si isi asteapta sufletele pereche. Altii, cum ar fi urmatoarele semne zodiacale, pot separa fara nicio problema dragostea sufleteasca de pasiunea fizica si au numeroase aventuri amoroase.

Acest lucru nu inseamna ca sunt superficiali sau au moravuri indoielnice, ci ca pur si simplu sunt in contact cu sexualitatea lor si stiu sa se bucure de acestea. E drept ca o astfel de trasatura, ca si toate celelalte de altfel, se manifesta diferit de la nativ la nativ in functie de circumstante si nu inseamna ca o persoana nascuta intr-una dintre aceste zodii are chef de sex oricand, oricum si cu oricine.

Berbec

Prin definitie si indiferent de gen, nativul in Berbec este o persoana foarte pasionala. Pune mult suflet in tot ceea ce face si se dedicata partenerului de cuplu.

foto shutterstock cuplu in pat

Citește și:

Pana acolo, insa, Berbecul va avea o sumedenie de aventuri amoroase datorita faptului ca este un nativ sensibil la frumos si poate gasi in fiecare om din jurul sau cate o calitate atractiva. Poate fi o anumita privire sau o dezbatere aprinsa.

In orice caz, Berbecul are o sexualitate debordanta pe care o foloseste din plin. In mod surprinzator, nu are neaparat o imaginatie perversa si, prin urmare, o noapte alaturi de el, desi va fi plina de satisfactii, cu siguranta nu va semana cu un scenariu de film porno.

Gemeni

Ceea ce la Berbec este pasiune, la nativul in Gemeni se transforma in pofta de viata si in multa, multa imaginatie. In general, o persoana nascuta sub acest semn este plina de farmec si cucereste foarte usor pentru ca stapaneste extraordinar de bine cuvintele si are o intuitie pe masura.

Prin urmare, va sti sa spuna exact ceea ce isi doreste ascultatorul si, ca atare, dispune de o foarte puternica arma de seductie: vocabularul.

Citește și:

In pat, nativul in Gemeni este plin de energie, deschis si dispus la orice experienta noua. In general, este genul de persoana dispusa sa incerce orice macar o data in viata.

Singurul sau defect este egoismul de care poate da dovada si, uneori, dupa ce si-a atins scopul, nevoile partenerului conteaza mai putin. Totusi, dupa ce va capata experienta, va scapa de acest obicei.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc