Setari Cookie-uri

Top 5 zodii dornice de sex

Care sunt nativii zodiacului cu vieti sexuale bogate?

Leu

Singura zodie cu un apetit sexual care concureaza si chiar il intrece pe al Berbecului este Leul. Mandru prin excelenta, va face din orice seductie un titlu de onoare. Pentru ca este destul de orgolios, Leul nu va face niciodata primul pas daca partenerul nu ii arata intai o urma de interes.

Pe de cealalta parte, cea mai buna modalitate de a atrage un astfel de nativ si de a-i aprinde imaginatia este tachinarea. Daca i se acorda atentie, este pus pe jar un pic si apoi ignorat cu desavarsire, in Leu se va aprinde dorinta de aventura si placerea vanatorii.

Mare atentie, pentru ca este un joc periculos. De acum incepe sa rasara soarele, nativul in Leu isi poate strange hainele si iese in varful degetelor din casa, apoi nu va mai da ochii cu partenerul sau ocazional.

Sexul cu un Leu este energic si satisfacator tocmai datorita orgoliului acestui nativ. Daca nu reuseste sa isi aduca partenerul pe culmile placerii macar de vreo doua ori, mandrul Leu va simti ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

Citește și:

Scorpion

In ciuda exteriorului rece si detasat, nativul in Scorpion este o persoana pasionala. Principala sa arma de seductie, in mod paradoxal, este tocmai aceasta raceala exterioara. El stie cum sa isi atraga potentialul partener si cum sa il faca pe acesta sa descopere mai mult.

Nu este neaparat egoist insa are tendinta de multe ori de a pune nevoile si dorintele sale deasupra nevoilor partenerului sau, indiferent ca e o aventura de-o noapte sau de o relatie stabila.

In general, nu face nimic pe jumatate si va aplica acest principiu si atunci cand vine vorba de sex. Adora sa domine si este incitat de partenerii care i se daruiesc total si fara retineri. Acest lucru nu este indicat cu un Scorpion, mai ales daca e vorba de o simpla aventura de-o noapte, pentru ca se lasa purtat de val mai mult decat trebuie si nu mai e atent la reactiile celuilalt.

Citește și:

Prin urmare, uneori, ceea ce lui i se pare senzual si incitant, partenerului sau de ocazie i se poate parea deplasat si deloc erotic.

Capricorn

Asemenea nativului in Scorpion, si Capricornul are un exterior rece si detasat. Cea mai mare diferenta din acest punct de vedere intre cei doi nativi este faptul ca, pentru Capricorn, raceala nu e doar de fatada.

Nativul din Capricorn este cu adevarat o persoana rece si nu leaga sexul si placerea fizica de o conexiune sufleteasca. Pentru ca este atat de ambitios si mereu cu gandul la cariera, Capricornul poate practica sexul asa cum unii practica sportul de dimineata. Face bine la fizic, face bine la psihic, e o activitate placuta iar asta este suficient.

Lucrurile se schimba radical pentru aceasta zodie in momentul in care vor reusi sa stabileasca o conexiune emotionala profunda cu un partener. Sexul va deveni nu doar o activitate placuta, ci si o modalitate de a-si cunoaste partenerul, de a se apropia de aceasta si de a-l face fericit.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc