Setari Cookie-uri

Horoscopul verii: top 5 cele mai norocoase femei in dragoste

Afla care sunt cele ami norocoase femei in dragoste vara asta si vezi daca esti printre ele!

Berbec

Femeile berbec sunt primele native norocoase din punct de vedere al dragostei in aceasta vara. Cele dintre ele care traiesc deja o poveste de dragoste vor adauga cateva file in cartea cuplului perfect, in cartea iubiiri eterne.

Isi vor ptrece timpul alaturi de partenerul lor, iar vacantele ii vor apropia mai mult si ii vor determina sa se gandeasca la un viitor comun, la o petecere de logodna sau direct la o nunta. Pana acolo insa mai este cale maricica, asa ca cei doi se bucura de momentele petrecute impreuna si de dragostea pe care si-o poarta.

horoscopul verii

foto: cuplu fericit, shutterstock

Nativele care inca nu si-au gasit sufletul pereche o vor face in aceasta vara, dar ar fi bine sa fie atente la ceea ce se intampla in jurul lor. Este posibil ca Fat Frumos sa fie mai apropape decat isi imagineaza ele.

Leu

Nativele zodiei leu se regasesc printre norocoasele zodiacului in ceea ce priveste dragostea in aceasta vara. Acelea dintre ele care se afla intr-o poveste frumoasa de dragoste vor petrece clipe perfecte alaturi de partener.

Citește și:

Se indragostesc din nou ca la inceput si nu isi mai pot lua ochiii unul de la celalalt. Vacanta pe care si-au planuit-o ii ajuta sa se relaxeze si sa aiba mai mult timp pentru ei doi. Vor pleca departe de ochii curiosilor si de agitatia orasului pentru a se reconecta si pentru a reusi din nou sa simta fluturi in stomac.
Nativele singure reusesc sa isi intalneasca marea dragoste dupa lungi cautari exact atunci cand se asteapta mai putin si exact de acolo de unde nu s-ar fi asteptat niciodata, asa ca se anunta o vara ideala pentru toate nativele zodiei leu.

Scorpion

Femeia scorpion are parte de o vara incendiara chiar daca este sau nu implicata intr-o relatie. Acolo unde s-au facut deja declaratii de iubire, acolo unde pasiunea misturitoare de la inceput de drum s-a pierdut, acolo se produc cele mai mari schimbari.

Se anunta o vara plina de momente romantice petrecute alaturi de partenerul de cuplu, momente frumoase si unice care va vor apropia din nou si vor readuce la viata pasiunea de mult uitata. Pentru cele dintre voi care se afla la inceput de drum, este o perioada perfecta pentru a va cunoaste mai bine partenerul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc