Setari Cookie-uri

Horoscopul verii: top 5 cele mai norocoase femei in dragoste

Afla care sunt cele ami norocoase femei in dragoste vara asta si vezi daca esti printre ele!

Nativele singure se bucura de compania prietenilor si de afectiunea familiei, insa pe final de vara, un domn misterios le fura linistea si se pregatesc de cea mai mare cucerire a lor.

Capricorn

Vara femeilor Capricorn va fi memorabila. Daca ne referim la cele care au o relatie stabila le putem spune ca vara lor va fi presarata de momente ideale petrecute alaturi de partenerul de cuplu si de clipe deosebite care va vor apropia din ce in ce mai mult.

Acolo unde dragostea este la inceput sau inca nu a avut timp sa se concretizeze, se anunta multa distractie si voie buna alaturi de prieteni. Seri petrecute in oras, weekend-uri la mare si cateva zile alaturi de familie pentru o relaxare completa si pentru incarcarea bateriilor.

Nativele singure sunt intr-o perioaada de care ar trebui sa profite cat pot de mult. Sunt foarte seducatoare, iar barbatii observa acest lucru, drept urma, roiesc pe langa ele ca albinele pe langa miere.

Citește și:

Pesti

Pentru femeia pesti, aceasta vara este cu siguranta una dintre cele mai bune din ultimii ani. Referindu-ne la relatia de cuplu si la sentimentele nativelor, lucrurile merg cum nu se poate mai bne. Parteneeul de cuplu este din ce in ce mai atent si totul se indreapta spre directia dorita.

Daca ne referim la povestile care sunt la inceput de drum, nici ca se putea gasi o perioada mai buna decat aceasta vara. Este ocazia perfecta in care partenerii se cunosc intre ei si observa ca se pot completa reciproc. Este cu siguranta inceputul unei vieti in doi.

Nativele singure au parte de multa distractie alaturi de prieteni, insa cat de curand un barbat asa cum au visat le iese in cale, lucru care le aduce din nou zambetul pe buze si pofta de viata.

foto prima pagina: cuplu pe plaja, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc