Kudika
27 Iulie 2015

Influenta lui Venus retrograd pentru toate zodiile

Taur

Cei nascuti in Taur trebuie sa se tina bine si sa se inarmeze cu foarte multa rabdare in aceasta perioada. Venus retrograd le va da planurile peste cap insa acest lucru nu inseamna ca este un lucru rau. Fara sa vrea, vor trece printr-o luna a schimbarilor radicale si vor primi vesti neasteptate. In ceea ce priveste viata de cuplu, aceasta va fi relativ calma si fara mari schimbari pana la sfarsitul lunii august.

Este foarte posibil ca intre parteneri sa se nasca un conflict puternic iar aceasta diferenta de opinii poate decide viitorul unei relatii. Cel mai important este sa isi pastreze cumpatul si sa incerce sa priveasca dincolo de aceste neajunsuri.

Gemeni

Sub influenta lui Venus retrograd, nativii in Gemeni vor realiza in aceasta perioada un adevar dureros: una sau poate chiar mai multe persoane din vietile lor nu ii pretuiesc pentru ceea ce sunt cu adevarat, ci pentru toate avantajele pe care le poate aduce o prietenie cu Gemenii. In acelasi timp, este destul de probabil ca acesti nativi sa simta o anumita distanta fata de partenerii lor sau sa ceara mai multa atentie fara sa o primeasca pe masura dorintelor acestor nativi.

Mare atentie, pentru ca din aceasta cauza, nativii in Gemeni pot fi tentati sa isi insele partenerii sau, cel putin, sa flirteze cu alte persoane pentru a ascunde adevarurile dureroase din relatiile cu partenerii de cuplu.

Rac

Nativii in Rac vor fi pusi la incercare din mai multe puncte de vedere. Venus retrgrad le va aduce o usoara dar sacaitoare nemultumire in ceea ce ii priveste pe partenerii de cuplu, fara sa isi dea seama exact ce ii nemultumeste. Din aceasta cauza pot fi nervosi, irascibili si destul de nepoliticosi. Daca vor sa isi salveze relatiile, nativii in Rac trebuie sa isi tina temperamentele sub control si sa aiba foarte mare girja la ce spun.

In ceea ce priveste viata profesionala, poate aparea oportunitatea unui nou loc de munca insa obtinerea acestuia va depinde intr-o mare masura si de capacitatea lor de a ramane calmi.

Leu

Influenta lui Venus retrograd asupra nativilor in Lei va fi resimita in primul rand la nivelul starii generale de sanatate. Acestia se vor simti ceva mai obositi si mai descurajati in ceea ce priveste activitatile noi. Trebuie sa fie deosebit de atenti la ceea ce mananca pentru ca sunt predispusi la probleme digestive si, mai ales, sa nu faca excese alimentare. In viata de cuplu pot aparea nemultumiri din cauza nevoi ridicate de afectiune a nativilor in Leu.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc