Kudika
27 Iulie 2015

Influenta lui Venus retrograd pentru toate zodiile

Este foarte posibil ca partenerii lor sa fie mai stresati si ceva mai obositi decat de obicei si astfel, le vor acorda mai putina atentie. Raniti in orgoliu, persoanele nascute in aceasta zodie vor avea grija sa le faca reprosuri in acest sens iar de aici pot aparea conflicte in cuplu.

Fecioara

Nativii in Fecioara sunt absolut nepasatori in fata lui Venus retrograd. In afara de mici conflicte cu colegii de munca si poate diferente de opinii cu partenerii de cuplu, capriciile acestei planete nu reusesc sa ii miste pe cei nascuti in aceasta zodie.

Totusi, este foarte posibil sa primeasca o oferta pentru o noua colaborare profesionala insa nu neaparat sa isi schimbe locul de munca, ci doar cu titlul de part-time. Desi recompensa financiara este pe masura, isi pot sacrifica destul de mult din timpul liber iar acest lucru nu va fi pe placul partenerilor.

Balanta

Destul de sensibili din fire, nativii in balanta vor resimti destul de mult „atacul” lui Venus retrograd. Sunt irascibili, nu au chef de munca si se pot simti destul de distanti in ceea ce priveste relatia de cuplu. Mai mult de atat, este foarte posibil ca atentia sa le fie atrasa de o persoana destul de apropiata si sa fie tentati sa insele.

In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, acestia trebuie sa stie ca acest lucru nu se va schimba prea mult in perioada imediat urmatoare. Totusi, nu vor avea timp sa se plictieasca pentru ca Balantele singure vor fi prinse cu numeroasele flirturi si aventuri amoroase pe care le pot avea de-a lungul lui august.

Scorpion

Nativii in Scorprion vor trece printr-o surprinzatoare perioada de pace si armonie. Nu inseamna ca le va fi foarte usor insa vor avea ocazia sa isi puna vietile in ordine si sa faca anumite alegeri. In acelasi timp, viata de cuplu poate fi usor tensionata insa, daca vor avea ceva mai multa rabdare, vor trece cu bine peste astfel de neintelegeri.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc