Kudika
27 Iulie 2015

Influenta lui Venus retrograd pentru toate zodiile

Probelemele pot aparea cu persoane din familie care incearca sa preseze Scorpionii sa isi asume anumite responsabilitati sau sa ia anumite decizii radicale. Acestea contravin convingerilor celor nascuti in Scorpion iar de aici se pot ivi conflicte sau situatii tensionate care se vor agrava daca nu sunt rezolvate.

Sagetator

Persoanele nascute in Sagetator par sapate in piatra atunci cand vine vorba de influenta lui Venus retrograd. Par mai degraba preocupati de meditatie si de filozofie decat de capriciile trecatoare ale acestei planete. In ciuda acestui lucru, este foarte posibil sa cunoasca o persoana noua care le va da lumea peste cap.

Pentru Sagetatorii singuri, aceasta este o veste buna insa pentru cei care au deja un partener, situatia se poate dovedi mai complicata decat isi doresc. Trebuie sa isi cantareasca foarte bine optiunile si sa se hotarasca daca cioara de pe gard merita efortul cu adevarat.

Capricorn

Cei nascuti in aceasta zodie nu sunt afectati foarte tare de Venus, in mod normal. Totusi, trebuie sa fie foarte atenti la ei insisi in aceasta perioada. Venus retrograd are obiceiul sa se joace cu increderea in sine a Capricornilor. In general, acesti nativi sunt foarte increzatori in puterile lor sau cel putin, servesc aceasta aparenta celor din jur. Cu siguranta ca nu au motive serioase sa isi faca griji daca isi pastreaza calmul si sangele rece.

Pe de cealalta parte, trebuie sa fie foarte atenti la persoanele noi din jurul lor pentru ca unele dintre acestea nu sunt ceea ce par si cauta doar sa denigreze nativii acestei zodii. In mod destul de surprinzator, vietile amoroase ale Capricornilor nu vor fi zdruncinate de capriciile lui Venus retrograd.

Varsator

Persoanele nascute in Varsator au o perioada relativ calma in aceste zile dar acest lucru nu inseamna ca sunt imuni la influenta lui Venus retrograd. In viata de cuplu pot aparea discutii in contradictoriu insa, in general, acestea nu sunt suficient de serioase incat sa schimbe radical destinele acestor nativi.

Provocarile din viata profesionala ii vor tine pe varfuri pe cei nascuti in Varsator insa, din fericire, vor gasi in ei resursele necesare de energie pentru a le face fata si pentru a gasi solutii alternative atunci cand nimeni nu stie cum sa iasa din impas. Acest lucru le poate aduce aprecierea sefilor si pot primi chiar o marire de salariu.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc