Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pusa la incercare: Venus retrograd

Influenta lui Venus retrograd pentru toate zodiile

foto shutterstock portret de femeie

Mare atentie in aceste cazuri pe 31 august si 1 septembrie, atunci cand Venus se va intalni cu Marte. Conflictele sunt aproape inevitabile in multe cazuri insa, in acelasi timp, este foarte posibil sa primim in vietile noastre oameni de care ne-am distantat candva in trecut.

Berbec

Venus retrograd este o binecuvantare pentru nativii i Berbec. Acestia, de fel, sunt extrem de pasionati si miscarea retrogarada le va domoli putin din avanat. Datorita acestui lucru, nu se vor simti la fel de obositi si vor face un pas in spate pentru a se bucura de rezultatele muncii lor de pana acum.

Acest lucru nu inseamna ca si avanatul amoros le va fi domolit. Pasionali si doritori de aventura, nativii in Berbec sunt in pericol sa calce stramb in aceasta perioada. Inainte sa ia o astfel de decizie, ar fi bine sa puna in balanta toate avantajele si dezavantajele unei astfel de hotarari.

Citește și:

Taur

Cei nascuti in Taur trebuie sa se tina bine si sa se inarmeze cu foarte multa rabdare in aceasta perioada. Venus retrograd le va da planurile peste cap insa acest lucru nu inseamna ca este un lucru rau. Fara sa vrea, vor trece printr-o luna a schimbarilor radicale si vor primi vesti neasteptate. In ceea ce priveste viata de cuplu, aceasta va fi relativ calma si fara mari schimbari pana la sfarsitul lunii august.

Este foarte posibil ca intre parteneri sa se nasca un conflict puternic iar aceasta diferenta de opinii poate decide viitorul unei relatii. Cel mai important este sa isi pastreze cumpatul si sa incerce sa priveasca dincolo de aceste neajunsuri.

Gemeni

Sub influenta lui Venus retrograd, nativii in Gemeni vor realiza in aceasta perioada un adevar dureros: una sau poate chiar mai multe persoane din vietile lor nu ii pretuiesc pentru ceea ce sunt cu adevarat, ci pentru toate avantajele pe care le poate aduce o prietenie cu Gemenii. In acelasi timp, este destul de probabil ca acesti nativi sa simta o anumita distanta fata de partenerii lor sau sa ceara mai multa atentie fara sa o primeasca pe masura dorintelor acestor nativi.

Citește și:

Mare atentie, pentru ca din aceasta cauza, nativii in Gemeni pot fi tentati sa isi insele partenerii sau, cel putin, sa flirteze cu alte persoane pentru a ascunde adevarurile dureroase din relatiile cu partenerii de cuplu.

Rac

Nativii in Rac vor fi pusi la incercare din mai multe puncte de vedere. Venus retrgrad le va aduce o usoara dar sacaitoare nemultumire in ceea ce ii priveste pe partenerii de cuplu, fara sa isi dea seama exact ce ii nemultumeste. Din aceasta cauza pot fi nervosi, irascibili si destul de nepoliticosi. Daca vor sa isi salveze relatiile, nativii in Rac trebuie sa isi tina temperamentele sub control si sa aiba foarte mare girja la ce spun.

In ceea ce priveste viata profesionala, poate aparea oportunitatea unui nou loc de munca insa obtinerea acestuia va depinde intr-o mare masura si de capacitatea lor de a ramane calmi.

Citește și:

Leu

Influenta lui Venus retrograd asupra nativilor in Lei va fi resimita in primul rand la nivelul starii generale de sanatate. Acestia se vor simti ceva mai obositi si mai descurajati in ceea ce priveste activitatile noi. Trebuie sa fie deosebit de atenti la ceea ce mananca pentru ca sunt predispusi la probleme digestive si, mai ales, sa nu faca excese alimentare. In viata de cuplu pot aparea nemultumiri din cauza nevoi ridicate de afectiune a nativilor in Leu.

Este foarte posibil ca partenerii lor sa fie mai stresati si ceva mai obositi decat de obicei si astfel, le vor acorda mai putina atentie. Raniti in orgoliu, persoanele nascute in aceasta zodie vor avea grija sa le faca reprosuri in acest sens iar de aici pot aparea conflicte in cuplu.

Fecioara

Nativii in Fecioara sunt absolut nepasatori in fata lui Venus retrograd. In afara de mici conflicte cu colegii de munca si poate diferente de opinii cu partenerii de cuplu, capriciile acestei planete nu reusesc sa ii miste pe cei nascuti in aceasta zodie.

Citește și:

Totusi, este foarte posibil sa primeasca o oferta pentru o noua colaborare profesionala insa nu neaparat sa isi schimbe locul de munca, ci doar cu titlul de part-time. Desi recompensa financiara este pe masura, isi pot sacrifica destul de mult din timpul liber iar acest lucru nu va fi pe placul partenerilor.

Balanta

Destul de sensibili din fire, nativii in balanta vor resimti destul de mult „atacul” lui Venus retrograd. Sunt irascibili, nu au chef de munca si se pot simti destul de distanti in ceea ce priveste relatia de cuplu. Mai mult de atat, este foarte posibil ca atentia sa le fie atrasa de o persoana destul de apropiata si sa fie tentati sa insele.

In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, acestia trebuie sa stie ca acest lucru nu se va schimba prea mult in perioada imediat urmatoare. Totusi, nu vor avea timp sa se plictieasca pentru ca Balantele singure vor fi prinse cu numeroasele flirturi si aventuri amoroase pe care le pot avea de-a lungul lui august.

Citește și:

Scorpion

Nativii in Scorprion vor trece printr-o surprinzatoare perioada de pace si armonie. Nu inseamna ca le va fi foarte usor insa vor avea ocazia sa isi puna vietile in ordine si sa faca anumite alegeri. In acelasi timp, viata de cuplu poate fi usor tensionata insa, daca vor avea ceva mai multa rabdare, vor trece cu bine peste astfel de neintelegeri.

Probelemele pot aparea cu persoane din familie care incearca sa preseze Scorpionii sa isi asume anumite responsabilitati sau sa ia anumite decizii radicale. Acestea contravin convingerilor celor nascuti in Scorpion iar de aici se pot ivi conflicte sau situatii tensionate care se vor agrava daca nu sunt rezolvate.

Sagetator

Persoanele nascute in Sagetator par sapate in piatra atunci cand vine vorba de influenta lui Venus retrograd. Par mai degraba preocupati de meditatie si de filozofie decat de capriciile trecatoare ale acestei planete. In ciuda acestui lucru, este foarte posibil sa cunoasca o persoana noua care le va da lumea peste cap.

Citește și:

Pentru Sagetatorii singuri, aceasta este o veste buna insa pentru cei care au deja un partener, situatia se poate dovedi mai complicata decat isi doresc. Trebuie sa isi cantareasca foarte bine optiunile si sa se hotarasca daca cioara de pe gard merita efortul cu adevarat.

Capricorn

Cei nascuti in aceasta zodie nu sunt afectati foarte tare de Venus, in mod normal. Totusi, trebuie sa fie foarte atenti la ei insisi in aceasta perioada. Venus retrograd are obiceiul sa se joace cu increderea in sine a Capricornilor. In general, acesti nativi sunt foarte increzatori in puterile lor sau cel putin, servesc aceasta aparenta celor din jur. Cu siguranta ca nu au motive serioase sa isi faca griji daca isi pastreaza calmul si sangele rece.

Pe de cealalta parte, trebuie sa fie foarte atenti la persoanele noi din jurul lor pentru ca unele dintre acestea nu sunt ceea ce par si cauta doar sa denigreze nativii acestei zodii. In mod destul de surprinzator, vietile amoroase ale Capricornilor nu vor fi zdruncinate de capriciile lui Venus retrograd.

Varsator

Persoanele nascute in Varsator au o perioada relativ calma in aceste zile dar acest lucru nu inseamna ca sunt imuni la influenta lui Venus retrograd. In viata de cuplu pot aparea discutii in contradictoriu insa, in general, acestea nu sunt suficient de serioase incat sa schimbe radical destinele acestor nativi.

Provocarile din viata profesionala ii vor tine pe varfuri pe cei nascuti in Varsator insa, din fericire, vor gasi in ei resursele necesare de energie pentru a le face fata si pentru a gasi solutii alternative atunci cand nimeni nu stie cum sa iasa din impas. Acest lucru le poate aduce aprecierea sefilor si pot primi chiar o marire de salariu.

Pesti

Nativii in Pesti sunt oameni foarte sensibili in fata iubirii si sunt extrem de fideli. Totusi, Venus retrograd se poate juca inclusvi cu sentimentele statornicilor Pesti. Este foarte posibil ca o persoana noua sa le atraga atentia in mod special si sa ii faca sa isi uite pentru moment promisiunile facute partenerilor de cuplu.

O astfel de ispita, oricat de tentanta ar fi, trebuie inlaturata de la primele semne de indoiala.
In caz contrar, peroanele nascut in Pesti vor putea plati un pret mult mai mare decat placerile nebuniilor de moment. Trebuie sa fie foarte calculati si mai ales, foarte sinceri cu persoanele iubite.

foto prima pagina shutterstock portret de femeie

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc