Cativa dintre nativii zodiacului sunt cunoscuti pentru placerea lor de a flirta, pentru farmecul pe care il au si, de ce sa nu recunoastem, pentru nestatornicia in dragoste. Iata care sunt 5 dintre cei mai infocati fustangii ai zodiacului.

Barbatul Berbec

Nativul in Berbec este o persoana foarte pasionala si este manata de ambitie. De aceea, cucerirea unui nou partener este pentru aceasta o chestiune de onoare. In general, este foarte sigur pe el si sitie cums a se foloseasca de talentele si farmecele sale pentru aintra in gratiile oricui. In general, nu ia dragostea prea in serios si va avea numeroase aventuri amoroase de-a lungul vietii.

foto shutterstock barbat in costum

Fidelitatea nu este punctul sau forte si nici macar faptul ca isi poate gasi sufletul pereche nu ii poate stirbi cheful de aventuri. Daca ar fi sa insumam din toate acestea o deviza in viata a barbatului nascut in Berbec, atunci cu siguranta aceasta ar fi proverbul romanesc potrivit caruia hotul neprins este negustor cinstit.

Atunci cand vrea sa cucereasca pe cineva, nativul in Berbec nu se va multumi cu orice. Are nevoie de provocari pe masura orgoliului sau care sa ii alimenteze gustul pentru aventura.

Barbatul Taur

Daca nativul in Berbec se bazeaza pe pasiune, atunci nativul in Taur se bazeaza pe romantism si bune maniere. Este un cavaler de lume veche care atrage atentia potentialilor parteneri prin eleganta si foarte mult bun gust. La prima vedere,il poti asemana cu un paun care isi infoaie coada, insa nativul in Taur are si esenta, nu doar forma. Acest lucru nu inseamna neaparat ca se va indragosti de tinta sa insa cu siguranta o poate face pe aceasta sa se indragosteasca de el.

Buchetele de trandafiri, cinele romantice, dansurile senzuale, versuri soptite, toate aceste clisee fac parte din arsenaul de seductie ale nativului in Taur.

Din fericire pentu acesta, trucurile functioneaza in numeroase cazuri, in special in cazul in care viitoarea cucerire este nascuta intr-o zodie de aer. Atentie, pentru ca este vorba de o aventura, nu de dorinta de a avea o relatie stabila, compatibilitatea zodiacala este mai putin importanta in acest caz.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: