Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de Don Juan

Cei mai fustangii barbati din zodiac

foto shutterstock barbat in costum

Fidelitatea nu este punctul sau forte si nici macar faptul ca isi poate gasi sufletul pereche nu ii poate stirbi cheful de aventuri. Daca ar fi sa insumam din toate acestea o deviza in viata a barbatului nascut in Berbec, atunci cu siguranta aceasta ar fi proverbul romanesc potrivit caruia hotul neprins este negustor cinstit.

Atunci cand vrea sa cucereasca pe cineva, nativul in Berbec nu se va multumi cu orice. Are nevoie de provocari pe masura orgoliului sau care sa ii alimenteze gustul pentru aventura.

Barbatul Taur

Daca nativul in Berbec se bazeaza pe pasiune, atunci nativul in Taur se bazeaza pe romantism si bune maniere. Este un cavaler de lume veche care atrage atentia potentialilor parteneri prin eleganta si foarte mult bun gust. La prima vedere,il poti asemana cu un paun care isi infoaie coada, insa nativul in Taur are si esenta, nu doar forma. Acest lucru nu inseamna neaparat ca se va indragosti de tinta sa insa cu siguranta o poate face pe aceasta sa se indragosteasca de el.

Citește și:

Buchetele de trandafiri, cinele romantice, dansurile senzuale, versuri soptite, toate aceste clisee fac parte din arsenaul de seductie ale nativului in Taur.

Din fericire pentu acesta, trucurile functioneaza in numeroase cazuri, in special in cazul in care viitoarea cucerire este nascuta intr-o zodie de aer. Atentie, pentru ca este vorba de o aventura, nu de dorinta de a avea o relatie stabila, compatibilitatea zodiacala este mai putin importanta in acest caz.

Barbatul Gemeni

Don Juan-ul nascut in Gemeni atrage prin fire sociabila, jovialitate si pofta de viata. Intre asternuturi, are foarte multa energie si foarte multa imaginatie. De aceea, cel putin atunci cand vine vorba de aventuri amoroase si nu de relatii, nativul in Gemeni isi va dori partenere experiementate. Mai mult de atat, acestea vor reprezenta adevarate provocari incitante pentru el si se v folosi de orice tertip pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Citește și:

Pentru ca este patronat de Mercur, negocierea si diplomatia sunt abilitati naturale in cazul celui nascut in Gemeni si nu ii va fi rusine sa apeleze la aceste doua arme pentru a obtine ceea ce isi doreste. Dintre toti nativii, probabil ca acesta este flusturaticul zodiacului insa acest lucru nu se intampla din rautate, ci pur si simplu din dorinta sa de a cunoaste cat mai multe persoane si de a avea cat mai multe aventuri pana cand isi va gasi jumatatea.

Barbatul Leu

Nativul este manat de orgoliu in absolut orice aspect al vietii sale iar iubirea si seductia cu fac exceptii de la aceasta regula. Nu crede intotdeauna in dragoste si se multumeste de multe ori cu relatii trecatoarea.

In general, barbatul nascut in Leu sa bazeaza in primul rand pe simturi si poate fi fascinat de un parfum fin sau de rochia de matase a persoanei care i-a atras atentia. Pentru ca se crede infailibil, nativul in Leu este foarte natural cu cei din jur. Uneori putin prea natural, ca si cum s-ar cunoaste de cand in lumea insa exista situatii in care aceasta caracteristica functioneaza in avantajul sau.

Citește și:

Nu are jumatati de masura, nu joaca teatru si nici nu spune povesti frumoase. In general, cand cineva i-a atras atentia, Leul ii va pune in vedere fra echivoc acest lucru si va spune exact ce isi doreste de la cealalta persoana, uneori intr-un limbaj mai putin elegant insa in situatia potrivita, cu atat mai incitant.

Barbatul Scorpion

Misterios dar foarte sigur pe el, nativul in Scorpion traieste cu impresia ca este darul lui Dumnezeu pe pamant catre muritoare. Prin urmare, se invaluie in aura sa de mister, se pune la panda si asteapta. Cum-necum, acest nativ nu este nevoit sa depuna prea mult efort pentru a cuceri pe cineva. Atunci cand binevoieste sa deschida gura si sa impartaseasca celor din jur din intelepciunea lui fara margini, barbatul nascut in Scorpion stie cum sa se plaseze in centrul atentiei.

In ceea ce priveste „tipologia” persoanei care i-a trezit interesul, aceasta trebuie sa contina numeroase calitati. Pentru el, preludiul incepe la verticala, imbracat, printr-o conversatie inteligenta sau prin jocuri sugestive de priviri. Are numeroase aventuri si este destul de sceptic in privinta dragostei. Desi in aparenta poate fi cucerit, nativul in Scorpion este complet capabil sa paraseasca a doua zi fara sa se uite in urma.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock barbat elegant

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc