Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de Don Juan

Cei mai fustangii barbati din zodiac

Barbatul Leu

Nativul este manat de orgoliu in absolut orice aspect al vietii sale iar iubirea si seductia cu fac exceptii de la aceasta regula. Nu crede intotdeauna in dragoste si se multumeste de multe ori cu relatii trecatoarea.

In general, barbatul nascut in Leu sa bazeaza in primul rand pe simturi si poate fi fascinat de un parfum fin sau de rochia de matase a persoanei care i-a atras atentia. Pentru ca se crede infailibil, nativul in Leu este foarte natural cu cei din jur. Uneori putin prea natural, ca si cum s-ar cunoaste de cand in lumea insa exista situatii in care aceasta caracteristica functioneaza in avantajul sau.

Nu are jumatati de masura, nu joaca teatru si nici nu spune povesti frumoase. In general, cand cineva i-a atras atentia, Leul ii va pune in vedere fra echivoc acest lucru si va spune exact ce isi doreste de la cealalta persoana, uneori intr-un limbaj mai putin elegant insa in situatia potrivita, cu atat mai incitant.

Citește și:

Barbatul Scorpion

Misterios dar foarte sigur pe el, nativul in Scorpion traieste cu impresia ca este darul lui Dumnezeu pe pamant catre muritoare. Prin urmare, se invaluie in aura sa de mister, se pune la panda si asteapta. Cum-necum, acest nativ nu este nevoit sa depuna prea mult efort pentru a cuceri pe cineva. Atunci cand binevoieste sa deschida gura si sa impartaseasca celor din jur din intelepciunea lui fara margini, barbatul nascut in Scorpion stie cum sa se plaseze in centrul atentiei.

In ceea ce priveste „tipologia” persoanei care i-a trezit interesul, aceasta trebuie sa contina numeroase calitati. Pentru el, preludiul incepe la verticala, imbracat, printr-o conversatie inteligenta sau prin jocuri sugestive de priviri. Are numeroase aventuri si este destul de sceptic in privinta dragostei. Desi in aparenta poate fi cucerit, nativul in Scorpion este complet capabil sa paraseasca a doua zi fara sa se uite in urma.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock barbat elegant

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc