Sunt putine momentele in care nativii fiecarei zodii dau frau liber sentimentelor si nu mai au nicio retinere, iar la betie este cu siguranta una din acele circumstante. Dupa un pahar in plus dispar inhibitiile, temerile, spunem adevarul sau ne dezlantuim in moduri total neasteptate. Iata cum reactioneaza fiecare zodie atunci cand se afla sub influenta alcoolului. Foto: Deborah Kolb, Shutterstock.com

Berbec

Cunoscut pentru comportamentul prietenos si expansiv, un Berbec in stare de ebrietate se va baga in seama cu toata lumea incercand sa se asigure ca toti se simt la fel de bine si se distreaza. Berbecul poate deveni extrem de sincer atunci cand se imbata, spunand tot ce-i trece prin cap, insa o face intr-un mod hilar si galagios. Nativii acestei zodii au tendinta de a flirta fara retineri, dupa cateva pahare si de a instiga lumea la competitii de baut.

Taur

Spiritul sau rational il impiedica pe Taur sa bea fara limite sau sa incerce ceva nou si netestat inainte. La inceput sunt destul de calmi si relaxati, insa daca au trecut de limita impusa tind sa devina impiedicati, sa rada mult prea tare si sa darame tot in calea lor. La betie, Taurii simt nevoia de a se simti relaxati si ii poti vedea lenevind pe canapele sau dandu-si jos hainele.

Gemeni

Acest simbol este cunoscut pentru personalitatile sale multiple, care ies si mai mult in evidenta la betie. Cand vorbeste foarte mult, spunand vrute si nevrute sau informatii extrem de intime, pe care in alte conditii nu le-ar fi dezvaluit, cand se retrage intr-un colt singur incercand sa mediteze. Dupa cateva pahare nativii acestei zodii pot sa devina nepoliticosi, sa faca aluzii sexuale sau glume mai putin inspirate.

Rac

Sensibil si emotiv, Racul este cel pe care il vei vedea plangand dupa cateva pahare sau facand declaratii romantice celor din jur. Odata ce au inceput sa bea, sunt foarte greu de oprit si ii instiga si pe cei din jur sa bea mai mult si mai mult. Departe de a deveni amuzant si cu chef de viata, Racul are tendinta de a-si descarca sufletul strigandu-si neimplinirile si dezamagirile, lucru pe care ajunge sa il regrete dupa ce se trezeste din betie.

Leu

Starul care zace in orice nativ Leu iese si mai mult la suprafata la betie, de aici tendinta puternica de a da reprezentatii in public si de a-si manifesta “talentul”. Leilor le place sa creada ca nu au nimic si sunt bine chiar si atunci cand este evident ca sunt mai mult decat ametiti. La inceput le place sa isi pastreze sentimentul de demnitate, dar ajung sa faca lucruri nebunesti intr-un final. Le place sa provoace, sa se joace, dar chiar si la betie sunt perfect constienti de ei insisi si stiu cand e cazul sa se opreasca.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: