Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul temperamentelor

Zodia in care te-ai nascut spune multe despre personalitatea si modul in care reactionezi in diverse situatii.

Taur

Firi calme si sensibile Taurii se enerveaza si se supara destul de greu. Au insa un temperament vulcanic si o doza de incapatanare tinute in frau tocmai din dorinta nativilor de a avea o viata echilibrata. Nascuti primavara, Taurii sunt firi energice, pozitive si tind sa filozofeze foarte mult. Iubesc siguranta si ideea de familie, iar imprevizibilul si schimbarea sunt privite ca amenintari de catre aceasta zodie careia nu-i place riscul.

Gemeni

Sunt firi sociabile si comunicative, insa nu le place sa se manifeste atunci cand sunt suparati sau furiosi. Dupa cum sugereaza si zodia, Gemenii prezinta o dualitate fascinanta a personalitatii, pot fi cand calmi si calculati, cand agitati si pregatiti de aventura. Fiind de regula firi joviale, este usor sa iti dai seama cand sunt nervosi deorece le tremura vocea si se manifesta destul de agresiv.

Citește și:

Rac

Acest semn simbolizeaza perioada in care apar fructele, intr-un elan vital de nestapanit, fiind dominat de sentimente si emotii. Acest lucru ii face pe nativii zodiei pe de o parte protectivi, sensibili, dragastosi, iar pe de alta parte irascibili, excentrici si agitati. De regula sunt calmi si evita conflictele, insa atunci cand sunt provocati se transforma in adversari de temut. Au un temperament melancolic si ii vei gasi putin rezervati si misteriosi, dar iradiind un farmec aparte.

Leu

Leul are un temperament dominator si adora sa i se acorde multa atentie. Ii plac laudele, este foarte mandru si are o fire nobila. Nativii zodiei au un control fantastic asupra emotiilor, iar acest lucru ii face sa para persoane reci si nepasatoare. Cand sunt nervosi se folosesc adesea de critica la adresa oponentului si nu le pasa ce are acesta de spus. Leii iubesc sa fie admirati si vor face tot ce depinde de ei pentru a epata. Dau dovada uneori de o generozitate nebuna, sunt increzatori in fortele proprii si perseverenti, insa atunci cand sunt suparati sau tristi le ia destul de mult timp sa-si revina. Acest semn este patronat de Soare si simbolizeaza caldura, pofta de viata si curajul.

Citește și:

Fecioara

Acest semn zodiacal corespunde in natura perioadei recoltelor si de aceea actiunile sale simbolizeaza ideea de a strange, de a aduna meticulous, de a ordona. Nativii acestei zodii au un temperament calculat si chibzuit, putand sa isi controleze foarte bine emotiile si sa reactioneze mai rar din impuls. Sunt firi deosebit de analitice, cu o gandire clara, precisa si rece. Lucrurile spontane, imprevizibile si neasteptate ii sperie si ii dezechilibreaza. Fecioarele reusesc de cele mai multe ori sa isi pastreze calmul, insa daca trec pragul devin violente in limbaj si gesturi. Nu suporta discutiile in contradictoriu si de cele mai multe ori tind sa isi impuna punctul de vedere si in cazurile in care nu au dreptate.

Balanta

Nativii zodiei au instincte si o intuitie excelenta, insa nu au incredere in fortele proprii, fapt care ii determina sa nu isi dea mereu interesul. Balanta simbolizeaza masura, armonia, instabilitatea, iar cei nascuti in aceasta perioada sunt gentili, amabili si sociabili. Sunt din fire analisti si tot ce li se intampla sau li se spune va fi disecat in zeci de parti, pus sub lupa si studiat. Au tendinta de a deveni mult prea preocupati de propria persoana pentru a mai vedea si altceva in jur si pot fi usor de flatat deoarece isi doresc foarte mult sa fie apreciati si aprobati.

Citește și:

Scorpion

Acest semn simbolizeaza in natura perioada de fermentatie si descompunere din natura si totodata renasterea proiectelor, idealurilor, ambitiilor. Au un temperament puternic si pasional, sunt ambitiosi, persistenti si determinati. Nativii acestei zodii au o atitudine care denota control si vor face orice pentru a-si atinge scopul. Atunci cand sunt provocati sunt mai nervosi din cauza faptului ca trebuie sa isi arate slabiciunile si sa piarda controlul. Sunt generosi, inteligenti, curajosi, insa pot deveni violenti, distructivi, deosebit de orgoliosi si foarte razbunatori.

Sagetator

Exista doua tendinte fundamentale in cadrul personalitatii acestui semn, una umana si alta animala. Persoanele nascute in zodia Sagetator au o imaginatie bogata, sunt active, vesele, independente si au un simt al umorului bine dezvoltat. Nu sunt firi emotionale si se pot detasa foarte bine, insa atunci cand sunt plictisiti, mintiti sau li se face o nedreptate devin foarte nervosi. Au un temperament pozitiv si optimist si cred ca exista o parte buna in fiecare situatie si in fiecare persoana, dar daca au avut o cearta serioasa cu cineva sau au fost tradati vor taia legatura cu persoana respectiva. Dispun de o fina intuitie care e in concordanta de multe ori cu un remarcabil simt al anticiparii unor situatii. Cand partea animala se dezlantuie pot deveni lipsiti de stapanire, risipitori, impulsivi si suspiciosi.

Citește și:

Capricorn

In natura, zodia capricornului, corespunde perioadei de desfrunzire totala a copacilor si de inghet, ceea ce e transpus in coordonatele temperamentale ale nativului. Este o fire introvertita si rezervata dar ajunge sa fie foarte repede apreciat si indragit. Afiseaza o personalitate puternica la exterior, insa in realitate poate fi usor de ranit. Cei nascuti in aceasta zodie traiesc responsabil si tind sa evalueze totul, evitand sa ia decizii indraznete sau pripite fara a vedea avantajele si dezavantajele. Pot sa devina incapatanati, zgarciti, negativisti si intoleranti.

Varsator

Nativii sunt idealisti, sensibili si emotivi, dar pot deveni extremisti in ceea ce priveste sentimentele lor si pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimism. Au un temperament vulcanic, sunt independenti, visatori, nu accepta compromisuri si rareori asculta sfaturile altora. Deseori ajung sa sufere din cauza greselilor comise, iar gandurile lor sunt departe de realitate. Au tendinta de a fi rebeli doar pentru a face lucrurile sa mearag in directia in care isi doresc, au opinii fixe si sunt foarte incapatanati atunci cand sunt infruntati. Confruntarile nu sunt punctul lor forte si pot deveni agresivi si violenti in anumite imprejurari nefavorabile, transformandu-se in adversari de temut.

Citește și:

Pesti

Personalitatea Pestilor este misterioasa si duala. Sunt in permanenta consumati de contradictii, fapt care ii face sovaitori si nehotarati in actele lor. Daca au o discutie aprinsa le place sa vina cu argumente, folosesc cuvinte dure si nu le este teama sa faca pe psihologii cu oponentii lor. Sunt inclinati spre lenevie si confort si vor traversa lungi perioade de indolenta si apatie. Sunt capabili de multa compasiune si simt durerea celor din jur. Temperamental se pot clasifica in doua tipuri: unii incantatori, seducatori, magnetici, ceilalti avand aceleasi insusiri, dar mai izolati, timizi si pesimisti.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc