Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul temperamentelor

Zodia in care te-ai nascut spune multe despre personalitatea si modul in care reactionezi in diverse situatii.

Taur

Firi calme si sensibile Taurii se enerveaza si se supara destul de greu. Au insa un temperament vulcanic si o doza de incapatanare tinute in frau tocmai din dorinta nativilor de a avea o viata echilibrata. Nascuti primavara, Taurii sunt firi energice, pozitive si tind sa filozofeze foarte mult. Iubesc siguranta si ideea de familie, iar imprevizibilul si schimbarea sunt privite ca amenintari de catre aceasta zodie careia nu-i place riscul.

Gemeni

Sunt firi sociabile si comunicative, insa nu le place sa se manifeste atunci cand sunt suparati sau furiosi. Dupa cum sugereaza si zodia, Gemenii prezinta o dualitate fascinanta a personalitatii, pot fi cand calmi si calculati, cand agitati si pregatiti de aventura. Fiind de regula firi joviale, este usor sa iti dai seama cand sunt nervosi deorece le tremura vocea si se manifesta destul de agresiv.

Citește și:

Rac

Acest semn simbolizeaza perioada in care apar fructele, intr-un elan vital de nestapanit, fiind dominat de sentimente si emotii. Acest lucru ii face pe nativii zodiei pe de o parte protectivi, sensibili, dragastosi, iar pe de alta parte irascibili, excentrici si agitati. De regula sunt calmi si evita conflictele, insa atunci cand sunt provocati se transforma in adversari de temut. Au un temperament melancolic si ii vei gasi putin rezervati si misteriosi, dar iradiind un farmec aparte.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc