Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul temperamentelor

Zodia in care te-ai nascut spune multe despre personalitatea si modul in care reactionezi in diverse situatii.

Leu

Leul are un temperament dominator si adora sa i se acorde multa atentie. Ii plac laudele, este foarte mandru si are o fire nobila. Nativii zodiei au un control fantastic asupra emotiilor, iar acest lucru ii face sa para persoane reci si nepasatoare. Cand sunt nervosi se folosesc adesea de critica la adresa oponentului si nu le pasa ce are acesta de spus. Leii iubesc sa fie admirati si vor face tot ce depinde de ei pentru a epata. Dau dovada uneori de o generozitate nebuna, sunt increzatori in fortele proprii si perseverenti, insa atunci cand sunt suparati sau tristi le ia destul de mult timp sa-si revina. Acest semn este patronat de Soare si simbolizeaza caldura, pofta de viata si curajul.

Fecioara

Acest semn zodiacal corespunde in natura perioadei recoltelor si de aceea actiunile sale simbolizeaza ideea de a strange, de a aduna meticulous, de a ordona. Nativii acestei zodii au un temperament calculat si chibzuit, putand sa isi controleze foarte bine emotiile si sa reactioneze mai rar din impuls. Sunt firi deosebit de analitice, cu o gandire clara, precisa si rece. Lucrurile spontane, imprevizibile si neasteptate ii sperie si ii dezechilibreaza. Fecioarele reusesc de cele mai multe ori sa isi pastreze calmul, insa daca trec pragul devin violente in limbaj si gesturi. Nu suporta discutiile in contradictoriu si de cele mai multe ori tind sa isi impuna punctul de vedere si in cazurile in care nu au dreptate.

Citește și:

Balanta

Nativii zodiei au instincte si o intuitie excelenta, insa nu au incredere in fortele proprii, fapt care ii determina sa nu isi dea mereu interesul. Balanta simbolizeaza masura, armonia, instabilitatea, iar cei nascuti in aceasta perioada sunt gentili, amabili si sociabili. Sunt din fire analisti si tot ce li se intampla sau li se spune va fi disecat in zeci de parti, pus sub lupa si studiat. Au tendinta de a deveni mult prea preocupati de propria persoana pentru a mai vedea si altceva in jur si pot fi usor de flatat deoarece isi doresc foarte mult sa fie apreciati si aprobati.

Scorpion

Acest semn simbolizeaza in natura perioada de fermentatie si descompunere din natura si totodata renasterea proiectelor, idealurilor, ambitiilor. Au un temperament puternic si pasional, sunt ambitiosi, persistenti si determinati. Nativii acestei zodii au o atitudine care denota control si vor face orice pentru a-si atinge scopul. Atunci cand sunt provocati sunt mai nervosi din cauza faptului ca trebuie sa isi arate slabiciunile si sa piarda controlul. Sunt generosi, inteligenti, curajosi, insa pot deveni violenti, distructivi, deosebit de orgoliosi si foarte razbunatori.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc