Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul temperamentelor

Zodia in care te-ai nascut spune multe despre personalitatea si modul in care reactionezi in diverse situatii.

Sagetator

Exista doua tendinte fundamentale in cadrul personalitatii acestui semn, una umana si alta animala. Persoanele nascute in zodia Sagetator au o imaginatie bogata, sunt active, vesele, independente si au un simt al umorului bine dezvoltat. Nu sunt firi emotionale si se pot detasa foarte bine, insa atunci cand sunt plictisiti, mintiti sau li se face o nedreptate devin foarte nervosi. Au un temperament pozitiv si optimist si cred ca exista o parte buna in fiecare situatie si in fiecare persoana, dar daca au avut o cearta serioasa cu cineva sau au fost tradati vor taia legatura cu persoana respectiva. Dispun de o fina intuitie care e in concordanta de multe ori cu un remarcabil simt al anticiparii unor situatii. Cand partea animala se dezlantuie pot deveni lipsiti de stapanire, risipitori, impulsivi si suspiciosi.

Capricorn

In natura, zodia capricornului, corespunde perioadei de desfrunzire totala a copacilor si de inghet, ceea ce e transpus in coordonatele temperamentale ale nativului. Este o fire introvertita si rezervata dar ajunge sa fie foarte repede apreciat si indragit. Afiseaza o personalitate puternica la exterior, insa in realitate poate fi usor de ranit. Cei nascuti in aceasta zodie traiesc responsabil si tind sa evalueze totul, evitand sa ia decizii indraznete sau pripite fara a vedea avantajele si dezavantajele. Pot sa devina incapatanati, zgarciti, negativisti si intoleranti.

Citește și:

Varsator

Nativii sunt idealisti, sensibili si emotivi, dar pot deveni extremisti in ceea ce priveste sentimentele lor si pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimism. Au un temperament vulcanic, sunt independenti, visatori, nu accepta compromisuri si rareori asculta sfaturile altora. Deseori ajung sa sufere din cauza greselilor comise, iar gandurile lor sunt departe de realitate. Au tendinta de a fi rebeli doar pentru a face lucrurile sa mearag in directia in care isi doresc, au opinii fixe si sunt foarte incapatanati atunci cand sunt infruntati. Confruntarile nu sunt punctul lor forte si pot deveni agresivi si violenti in anumite imprejurari nefavorabile, transformandu-se in adversari de temut.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc