Setari Cookie-uri

Horoscopul lui Marte: afla ce instincte iti conduc viata!

Marte, planeta masculinitatii, este considerata un simbol al energiei, pasiunii si al actiunii, putand sa-ti influenteze in mod direct viata si trairile.

Ce ne face sa vibram, sa simtim furie, pasiune sau emotie? Cum ne manifestam sentimentele, ce ne dorim cu adevarat si ce suntem capabili sa facem pentru a obtine ce vrem? Pozitia lui Marte in fiecare zodie dezvaluie multe despre natura si instinctele noastre de baza.

Nu stii ce semn te reprezinta? Vezi la sfarsitul articolului o lista cu ajutorul careia poti determina pozitia lui Marte la data in care te-ai nascut.

Marte in Berbec

Este cea mai impulsiva si incisiva pozitie a lui Marte, iar primul instinct al nativilor cu Marte in Berbec este de actiona rapid fara a rationa. Aspectul indica o fire deschisa, pasionala, independenta, nerabdatoare, care detesta minciunile si nu accepta compromisurile. Marte in Berbec se afla in casa sa de domiciliu, unde are cea mai mare putere, iar cei nascuti in aceasta perioada sunt plini de curaj, temerari, luptatori, dar si agresivi atunci cand sunt supusi constrangerilor. Sunt firi sportive, determinate si incearca sa-si impuna vointa asupra celor din jur, dorind sa fie mereu in frunte.

Citește și:

horoscop marte Foto: liusa, Shutterstock

Marte in Taur

In acest semn, energia lui Marte se manifesta cel mai greu. Persoanele sunt in general conduse de calmitate si comoditate, pot avea insa un temperament puternic si agresiv atunci cand sunt provocate. Totodata sunt condusi de siguranta, stabilitate si o pasiune deosebita pentru lucrurile personale. Nu se tem sa munceasca pentru ceea ce isi doresc si au o rabdare extraordinara. Nimic nu ii enerveaza mai tare decat amenintarea confortului personal.

Marte in Gemeni

Marte este planeta care guverneaza dorintele si pasiunile noastre. In acest semn mutabil de aer, Marte este un pic imprastiat si nefocalizat. Nativii sunt condusi de o dorinta foarte mare de a face ceva, de a nu sta intr-un singur loc. Detesta plictiseala si rutina, sunt inteligenti, descurcareti, dar de multe ori superficiali. Se adapteaza foarte usor oricarei situatii, se implica in mai multe proiecte odata, sunt energici si nelinistiti.

Citește și:

Marte in Rac

In acest semn indica imaginatie, curaj in vorbe si mai putin in fapte, atractie spre visare si calatorii. Agresivitatea la acesti nativi are legatura cu o doza de neincredere in sentimentele si fortele proprii. De multe ori ajung sa trateze lucrurile cu indiferenta, pot fi schimbatori, cu reactii defensive si explozive atunci cand se simt incoltiti. Cand vad ca pot avea incredere sunt protectivi, de ajutor si prefera sa se ocupe de situatii intr-un mod pasnic.

Marte in Leu

Nativii cu Marte in Leu sunt codusi de o vointa puternica, care le ofera o forta deosebita. Desi gasesc o placere foarte mare in a-si asuma ricuri, sunt totodata rezonabili. Au ambitii definite si rareori gasesti persoane cu Marte in aceasta pozitie care sa nu aiba o “chemare” si un scop anume. Actioneaza cu autoritate si putere, iar magnetismul lor personal ii ajuta sa obtina tot ceea ce isi doresc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc