Setari Cookie-uri

Horoscopul lui Marte: afla ce instincte iti conduc viata!

Marte, planeta masculinitatii, este considerata un simbol al energiei, pasiunii si al actiunii, putand sa-ti influenteze in mod direct viata si trairile.

Marte in Fecioara

Persoanele nascute in aceasta perioada poseda un simt practic deosebit. Sunt muncitori destoinici si constiinciosi, urmarind sa isi faca datoria asa cum trebuie, mai mult decat sa obtina success. Acesti nativi isi iau forta si energia din proiectele pe care le indeplinesc si au un talent extraordinar in a gestiona mai multe probleme si situatii in acelasi timp. Sunt critici atat cu ei insisi, cat si cu cei din jur, se contrazic pana in panzele albe si au o fire subtila si ironica.

Marte in Balanta

Persoanele nascute cu Marte in aceasta pozitie sunt retinute si reflecta mult timp asupra lucrurilor inainte de a actiona. Desi scopul lor general este de a trai in pace si armonie, sunt de multe ori prinsi in incercarea de a se apara sau de a-i apara pe cei din jur. Nativii au o activitate mentala foarte intensa, sunt sociabili, prietenosi, se lupta pentru dreptate si corectitudine. Au un veritabil instinct de supravietuire si reusesc sa se descurce in disputele pe care le genereaza. Din dorinta de a nu parea rai sau incorecti, ajung sa aiba cateodata un comportament meschin si ascuns.

horoscop marte

Citește și:

Marte in Scorpion

Cei cu Marte in Scorpion sunt condusi de un spirit agresiv si bataios. Adora provocarile, lucrurile ce par imposibile pentru cei din jur si se avanta cu hotarare si energie in situatii din care simt ca au ceva de castigat. Acesti nativi au potentialul de a-i manipula usor pe cei din jur, pot sa citeasca in sufletul oamenilor si se bazeaza foarte mult pe instinctul lor. Sunt caracterizati de o senzualitate foarte mare, sunt provocatori si adora sa ii testeze pe cei din jur. Dorinta este impulsul primar al nativilor cu Marte in Scorpion.

Marte in Sagetator

Inca o pozitie pasionala a lui Marte, care alimenteaza in acesti nativi dorinta de progres prin experienta si aventura. Acestia tin mult la propriile lor dorinte si tind sa treaca peste orice ca sa si le indeplineasca. Nu au multa rabdare, sunt pasionali si energici. Adora dezbaterile filozofice si au convingeri foarte bine inradacinate, pe care doresc sa le impartaseasca si celor din jur. Sunt entuziasti, indrazneti, iubesc calatoriile si sportul. Atunci cand sunt contrazisi, sunt predispusi la exagerari si la o atitudine moralista.

Citește și:

Marte in Capricorn

Este pozitia cea mai autoritara a lui Marte, iar energiile se manifesta cu un impact mare la nivel social. Nativii cu Marte in Capricorn sunt firi competitive, ambitioase, energice si au tendinta de a domina si de a detine controlul. Nu sunt reci sau insensibili in adevaratul sens al cuvantului, insa dorintele lor se manifesta cel mai puternic in jurul valorilor fizice si materiale. Spre deosebire de celelate semne sunt extrem de disciplinati si poseda abilitatea de a-si planifica viitorul pana la cel mai mic detaliu.

Marte in Varsator

De aceasta data Marte este intr-o pozitie ceva mai neutra, iar nativii sunt dirijati de energii neconventionale, originale, dar mai putin practice. Pot fi de multe ori dificil de inteles, se mandresc cu independenta lor, au o minte deschisa cand vine vorba de lume in general si sunt imprevizibili. Sunt inteligenti si stiu cum sa obtina ceea ce isi doresc. In relatiile personale sunt detasati si mai putin afectuosi, lucru care poate fi uneori derutant si frustrant pentru cei din jur.

Citește și:

Marte in Pesti

Nativii cu Marte in Pesti sunt dominati de contradictii, iar actiunile lor se bazeaza cel mai adesea pe credinta si compasiune, nu pe ratiune. Dorintele lor sunt schimbatoare, iar uneori sunt predispusi la sentimente de vinovatie din pricina maniei sau a dificultatii in a-si exprima sentimentele. Au o creativitate nelimitata si sunt plini de imaginatie, provenita uneori din suferinta si frustrari convertite in solutii practice pline de un farmec aparte.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc