Setari Cookie-uri

Fantezia sexuala secreta in functie de zodie

Ce dorinte sexuale ascund zodiile!

Taur

Contrar altor aspecte din viata sa, in amor Taurul nu este conservator sau zgarcit. El adora sa isi satisfaca partenera si este foarte generos in pat. Dorinta lui secreta? Sa stea relaxat si sa se bucure de ceea ce ii poti oferi, fara a fi preocupat sa iti intoarca favorurile in mod corespunzator. Prin urmare, surprinde-l si rasfata-l cu ceva special!

Gemeni

Se spune ca cel mai important organ sexual al Gemenilor este creierul. Prin urmare are tot soiul de fantezii si le place foarte mult sa vorbeasca “murdar”. Daca dirty-talking-ul nu e punctul tau forte, poti sa-i starnesti imaginatia cu sms-uri fierbinti care sa anticipeze noaptea palpitanta ce va urma.

Rac

Racul e mai retinut si nu ar vrea pentru nimic in lume sa ii afli fanteziile sexuale. Dar este atat de dragut cand bate in retragere incat nu iti va fi greu sa o faci. Luptati-va jucaus in pat si vei vedea ca lui ii place sa fie cel puternic, atunci cand se simte incitat.

Citește și:

Leu

Daca esti suficient de curajoasa incat sa te filmezi in timp ce faci dragoste, Leul va aprecia din plin atat procesul, cat si rezultatul acestei fantezii. Daca totusi nu indraznesti atat de mult, Leul va fi la fel de entuziasmat de o oglinda situata in tavan sau chiar langa pat.

Fecioara

Barbatul Fecioara este foarte adaptabil si schimbator, asa ca si preferintele lui sexuale variaza, nefiind niciodata constante. Fantezia lui secreta ar putea fi sa inviti o a treia persoana intre voi.

Balanta

Barbatul Balanta este foarte generos, asa ca cea mai profunda fantezie a lui este sa iti indeplineasca tie o dorinta secreta! Daca poate sa faca ceva interesant pentru tine in pat, nu conteaza ce, va fi mult mai increzator in sine, iar tu, la randul tau, foarte incantata de modul in care aceasta ii creste performanta. Win-win situation!

Scorpion

Cu un Scorpion nu trebuie niciodata sa subestimezi puterea sexului de impacare. Poate ca iti lasa impresia ca vrea sa fie lasat in pace cand este intr-o pasa proasta, dupa o zi grea la birou sau dupa o cearta apriga, dar fantezia lui secreta este sa-si elibereze frustrarile si emotiile negative printr-o partida apriga de amor.

Citește și:

Sagetator

Pasional si sarmant, Sagetatorului ii place mult sa faca dragoste. Ceea ce il incanta in mod deosebit este sa faca amor in locuri noi sau exotice, chiar in public, daca vorbim de Sagetatori mai tineri si nelinistiti. Sagetatorul va fi intotdeauna entuziasmat sa plece intr-un loc deosebit pentru un week-end romantic in doi.

Capricorn

Capricornul este putin inhibat cand vine vorba de fantezii sexuale, dar dorinta lui secreta este sa iti iei o zi libera de la serviciu, doar pentru el, si sa o petreceti impreuna in pat, bucurandu-va unul de altul pe indelete, ca doi naufragiati pe o insula pustie.

Varsator

Un spirit liber si nonconformist, barbatul Varsator are foarte putine inhibitii in viata sexuala. Jucati impreuna jocuri erotice, cu pedepse sexuale, va fi incantat si excitat de neprevazut!

Pesti

Barbatul Pesti adora filmele erotice, asa ca ii poti aprinde fantezia daca te imbraci sau vorbesti ca actrita lui preferata. Prefera o partenera dominatoare, iar daca mai adaugi in ecuatie si jucarii sexuale, cu atat mai bine!

Citește și:

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc