Setari Cookie-uri

Fantezia sexuala secreta in functie de zodie

Ce dorinte sexuale ascund zodiile!

Scorpion

Cu un Scorpion nu trebuie niciodata sa subestimezi puterea sexului de impacare. Poate ca iti lasa impresia ca vrea sa fie lasat in pace cand este intr-o pasa proasta, dupa o zi grea la birou sau dupa o cearta apriga, dar fantezia lui secreta este sa-si elibereze frustrarile si emotiile negative printr-o partida apriga de amor.

Sagetator

Pasional si sarmant, Sagetatorului ii place mult sa faca dragoste. Ceea ce il incanta in mod deosebit este sa faca amor in locuri noi sau exotice, chiar in public, daca vorbim de Sagetatori mai tineri si nelinistiti. Sagetatorul va fi intotdeauna entuziasmat sa plece intr-un loc deosebit pentru un week-end romantic in doi.

Capricorn

Capricornul este putin inhibat cand vine vorba de fantezii sexuale, dar dorinta lui secreta este sa iti iei o zi libera de la serviciu, doar pentru el, si sa o petreceti impreuna in pat, bucurandu-va unul de altul pe indelete, ca doi naufragiati pe o insula pustie.

Citește și:

Varsator

Un spirit liber si nonconformist, barbatul Varsator are foarte putine inhibitii in viata sexuala. Jucati impreuna jocuri erotice, cu pedepse sexuale, va fi incantat si excitat de neprevazut!

Pesti

Barbatul Pesti adora filmele erotice, asa ca ii poti aprinde fantezia daca te imbraci sau vorbesti ca actrita lui preferata. Prefera o partenera dominatoare, iar daca mai adaugi in ecuatie si jucarii sexuale, cu atat mai bine!

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc