Setari Cookie-uri

Numarul solar. Calcul si semnificatie

Descopera ce numar solar te reprezinta!

Foto: Ruslan Grechka, Shutterstock

Ti l-ai calculat? Acum citeste mai jos cateva interpretari!

Numarul solar 1

Numarul 1 este energic si extrovertit. Nu se teme sa isi expuna transant parerile si uneori pare ca nu-i pasa de sentimentele celorlalti. Daca nu se controleaza, poate fi impulsiv si dominant. De regula, ia decizii rapid, fara a gandi mult in prealabil. Din punct de vedere sexual, este un partener pasional, sentimental si indraznet, prin urmare te vei bucura de multe artificii in dormitor.

Numarul solar 2

Numarul 2 este sincer si adorabil. Are un dezvoltat simt al umorului, o inima mare si plina de afectiune. Aparenta lor fragilitate ascunde o rezistenta de invidiat. Pare inofensiv la suprafata, dar daca il superi rau, el va avea ultimul cuvant intotdeauna. Argumenteaza foarte bine si te va convinge mai mereu sa fii de acord cu el. Ca partener, este fidel, senzual si atent la dorintele tale.

Citește și:

Numarul solar 3

Numarul 3 este creativ, boem si uneori superficial. Este foarte prietenos si spontan, adora sa faca surprize placute si pune mare pret pe prietenii. Tocmai de aceea are multi prieteni, cu cat mai nonconformisti, cu atat mai bine. Are nevoie de aventura, ii plac excursiile neplanificate, este un spirit liber si petrecaret si face aproape intotdeauna numai ce are chef. In pat este romantic, entuziast si adora sa experimenteze.

Numarul solar 4

Numarul 4 este muncitor, tenace, are nevoie de siguranta, iar daca vrei sa obtii ceva de la el, trebuie sa ai rabdare. Cu toate acestea, este atent si loial, iar in situatii de criza te poti baza pe el. Este bland si grijuliu, dar foarte critic. Desi nu este cel mai romantic partener, este credincios, iar in pat este tandru si capabil de un adevarat maraton sexual.

Numarul solar 5

Numarul 5 este razvratit, independent, amuzant, iubeste sentimentul de libertate si de aceea poate avea probleme in a-si asuma anumite responsabilitati. Este petrecaret si iubeste schimbarea, din acest motiv poate parea uneori nestatornic. Nu te vei plictisi niciodata langa numarul 5, este ca o tornada de buna dispozitie si umor. Daca se indragosteste, devine fidel si atent la nevoile tale. Este foarte generos in pat.

Citește și:

Numarul solar 6

Numarul 6 este practic, cu mult bun-simt, grijuliu si se intelege cu aproape toata lumea. De regula sunt seriosi si le poate lipsi spontaneitatea, dar sunt muncitori si onesti. Au tendinta de a planifica in detaliu toate aspectele vietii lor, inclusiv viata amoroasa, ceea ce poate determina o atitudine rigida si plina de inhibitii in pat. Ca sa il dezgheti, trebuie sa fii curtenitor cu el si sa il ajuti sa se relaxeze.

Numarul solar 7

Numarul 7 este popular, pe alocuri cu tendinte de visator idealist care crede in egalitate si uraste conflictele. Este plin de sarm, cald si senzual, dar cand nu i se aranjeaza ploile, devine capricios si inconstant. Este foarte romantic si crede in dragostea adevarata, are nevoie de rasfat si de multe complimente. Desi in pat este timid la inceput, o data ce s-a spart gheata, este foarte pasional si atent.

Citește și:

Numarul solar 8

Numarul 8 are inima mare si este foarte generos. Este capabil si responsabil, dar are uneori tendinta de a controla si de a face pe seful cu toata lumea. Ii place sa fie in centrul atentiei, nu este deloc timid. Ofera si pretinde respect, dar daca il enervezi, este foarte vocal si capabil de o scena memorabila. Este un partener de cursa lunga, loial, iar atunci cand se indragosteste, este un romantic incurabil.

Numarul solar 9

Numarul 9 este un visator incurabil, idealist, insa poate fi dezorganizat si neatent. Foarte inteligent, risca sa nu se puna in valoare din cauza atitudinii aiuristice. In fata nedreptatilor vietii, are tendinta de a-si plange de mila si de a parea martir. Este sexy si senzual si predispus sa aiba aventuri. Cu toate ca uneori pare fragil, structura lui interioara este puternica. Este intens capabil de dragoste adevarata si devotiune, iar in pat este romantic si plin de farmec.

Citește și:

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc