Setari Cookie-uri

Numarul solar. Calcul si semnificatie

Descopera ce numar solar te reprezinta!

Numarul solar 6

Numarul 6 este practic, cu mult bun-simt, grijuliu si se intelege cu aproape toata lumea. De regula sunt seriosi si le poate lipsi spontaneitatea, dar sunt muncitori si onesti. Au tendinta de a planifica in detaliu toate aspectele vietii lor, inclusiv viata amoroasa, ceea ce poate determina o atitudine rigida si plina de inhibitii in pat. Ca sa il dezgheti, trebuie sa fii curtenitor cu el si sa il ajuti sa se relaxeze.

Numarul solar 7

Numarul 7 este popular, pe alocuri cu tendinte de visator idealist care crede in egalitate si uraste conflictele. Este plin de sarm, cald si senzual, dar cand nu i se aranjeaza ploile, devine capricios si inconstant. Este foarte romantic si crede in dragostea adevarata, are nevoie de rasfat si de multe complimente. Desi in pat este timid la inceput, o data ce s-a spart gheata, este foarte pasional si atent.

Citește și:

Numarul solar 8

Numarul 8 are inima mare si este foarte generos. Este capabil si responsabil, dar are uneori tendinta de a controla si de a face pe seful cu toata lumea. Ii place sa fie in centrul atentiei, nu este deloc timid. Ofera si pretinde respect, dar daca il enervezi, este foarte vocal si capabil de o scena memorabila. Este un partener de cursa lunga, loial, iar atunci cand se indragosteste, este un romantic incurabil.

Numarul solar 9

Numarul 9 este un visator incurabil, idealist, insa poate fi dezorganizat si neatent. Foarte inteligent, risca sa nu se puna in valoare din cauza atitudinii aiuristice. In fata nedreptatilor vietii, are tendinta de a-si plange de mila si de a parea martir. Este sexy si senzual si predispus sa aiba aventuri. Cu toate ca uneori pare fragil, structura lui interioara este puternica. Este intens capabil de dragoste adevarata si devotiune, iar in pat este romantic si plin de farmec.

Citește și:

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc