Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor. Partea ascunsa a zodiacului

Descopera latura ascunsa a zodiei tale!

Gemeni (21 Mai-20 Iunie)

Ai o personalitate isterica si iti lipseste capacitatea de a lua decizii. Nu te poti concentra, iar asta nu e doar suparator, ci te face sa pierzi multe oportunitati in viata, lucru ironic, avand in vedere cat de mult apreciezi lucrurile superficiale care demonstreaza statutul. Desi esti inteligent,te plictisesti usor, nu esti demn de incredere. Stai prost la capitolul organizare, dar compensezi cu energie nelimitata. Nimeni nu poate creea un spatiu de lucru haotic cu mai mult entuziasm decat tine. Personalitatea ta duala te impinge spre o dispozitie bipolara, cu energie fara margini si tendinta spre anxietate, astfel ca multi cred ca esti sarit de pe fix.

Rac (21 Iunie-22 Iulie)

Esti plin de toane, vezi doar jumatatea goala a paharului, hiperemotiv si sufocant. Pe langa toate astea, iti place sa te vaicaresti si gasesti in orice situatie un motiv sa critici si sa te plangi fara incetare. Esti victima cronica; in orice obstacol pe care ti-l pune viata dinainte, tu vezi muntele Everest. Nimeni de pe intreg Pamantul nu a trecut prin problemele prin care a trebuit sa razbati tu. Oriunde te duci, ar trebui sa te urmeze o vioara care sa iti cate un cantec de jale la tot pasul. Esti mult mai atras de viata casnica decat sa excelezi in cariera. Ipohondria si pesimismul cronic te fac sa pierzi multe zile de munca si in cele din urma vei fi concediat; fie pentru ca nu iti mai arati fata pe acolo, fie ca, pur si simplu, nu mai esti dorit prin zona.

Citește și:

Leu (23 Iulie-22 August)

Ego-ul tau nu cunoaste limite. Ia-te de mana cu Berbecul, din punctul asta de vedere. In mintea ta esti un superstar si nu poti intelege cum de ceilalti nu iti impartasesc laudele si buna parere despre augusta-ti persoana. Cauti sa fii mereu in mijlocul atentiei, esti plin de emfaza si demagog desavarsit. Iti iese, ceilalti vor roi in jurul tau, pentru ca in ciuda defectelor, arati bine si ai o stralucire remarcabila, care atrage masele. Ai o inclinatie naturala spre lux si senzualitate, pentru ca, in lumea ta superficiala, doar asta conteaza. Lipsa de rabdare, nevoia obsesiva de atentie, pretentiile constante si tendinta de a controla totul fac din infatisarea atractiva singurul motiv pentru care ai supravietuit. Lucru valabil mai ales pentru puii de Leu, care nu ar fi ajuns la maturitate daca nu ar fi fost cei mai frumosi copii care s-au nascut vreodata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc