Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor. Partea ascunsa a zodiacului

Descopera latura ascunsa a zodiei tale!

Fecioara (23 August-22 Septembrie)

Esti incapatanat, foarte critic si agitat. Acestea, cuplate cu tendinta la retentie anala si incapacitatea de a fi vreodata multumit, fac din tine unul dintre cei mai durerosi de dificili oameni cu care se poate trai sau munci. Ai pornirea de a ramane blocat in trecut si sa eviti orice lucru modern, pentru ca apoi sa te plangi ca nimic nu functioneaza cum ar trebui ori nu e eficient. Nu te temi sa iti expui punctul de vedere si stii ca doar prin munca asidua poti infaptui lucruri remarcabile. Apreciezi mai mult decat oricine critica constructiva si onestitatea brutala, in principal pentru ca tu faci uz de ele, dar nu esti la fel de incantat cand ti se intoarce favoarea. Nu conteaza ce varsta ai, personalitatea ta inchistata te face prototipul omului morocanos care pune copiii pe fuga si le sparge mingea atunci cand le-o prinde.

Citește și:

Balanta (23 Septembrie-22 Octombrie)

Esti partenerul ideal pentru majoritatea semnelor dominante ale zodiacului. Incapacitatea ta de a te decide, vanitatea in exces si usurinta cu care esti influentat de parerile celor din jurul tau fac din tine presul de usa ideal sau o excelenta sotie-trofeu. Mantra Balantei este “de ce sa ma obosesc gandind sau muncind din greu, cata vreme obtine totul doar aratand bine?”. Orice te provoaca emotional te oboseste, exceptand inclinatia ta naturala spre comportamentul pasiv-agresiv. Ai un talent innascut de a-i juca pe degete pe ceilalti. Majoritatea oamenilor cred despre tine ca esti indecis si credul, dar vai, cat se pot insela! Esti de fapt foarte inteligent si capabil sa arati oamenilor exact ceea vor ei sa vada, cu scopul de a-i fermeca sa-ti iasa tie pasienta. In concluzie, contrar aparentelor, nu esti deloc prost, ci doar extrem de manipulator. Bine jucat, Balanta!

Citește și:

Scorpion (23 Octombrie-21 Noiembrie)

Esti cel mai crud si josnic semn al zodiacului si nu fara motiv. Nimeni nu are nimic bun de zis despre tine, exceptand faptul ca esti atragator, si asta pentru ca unii naivi ai zodiacului iubesc provocarea de a imblanzi Scorpionul sexy si rebel. Daca esti atat de ghinionist sa fii razbunator si crud, afla ca doar natura ta seducatoare este singurul lucru care te mai poate reabilita in ochii umanitatii. Pentru tine este un lucru bun ca iti face placere suferinta altora, altfel ai avea o existenta foarte anosta. Esti de departe cel mai rau dintre cei mai rai. Narcisism, gelozie, furie, ambitie oarba, intelect ager si patrunzator, antipatie, le ai pe toate. Nimeni nu este mai manipulativ, mai viclean, mai ascuns, mai flamand de putere sau mai ranchiunos ca tine. Natura ta competitiva si nevoia de a fi liderul haitei iti fac foarte multi dusmani. Chiar daca nu ai facut nimic, daca un Scorpion nu te place, iti va purta pica pentru totdeauna si te va vana pana la capatul Pamantului. Vei fi tinta furiei lor oarbe si se vor delecta distrugandu-te. Deseori Scorpionii se furiseaza pe langa prada inainte de a o intepa; asa sunt si nativii acestui semn. In fata iti vor zambi, dar pe la spate iti vor complota demisia. Doar daca nu se mai pot folosi de tine o perioada; in caz contrar, vei fi in siguranta… pentru o vreme.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc