Setari Cookie-uri

Cum sa ai grija de pielea ta in functie de zodie

Afla ce trucuri de ingrijire sa folosesti in functie de zodia ta!

Cele mai bune ingrediente: apa de trandafiri, aloe vera, migdale dulci si ulei de jojoba – foarte nutritive pentru pielea ta.

Rac

Semn de apa si totodata cel mai imprevibil dintre toate semnele. Poate fi diplomat si grijuliu intr-un moment, ca in secunda imediat urmatoare sa devina iritabil si emotional. Sa fie oare chestiuni hormonale la mijloc?

Remediu: pentru a echilibra lucrurile, trebuie sa fii atenta la retentia de apa si la sensibilitatea pielii.

Cele mai bune ingrediente: ulei de macadamia, de susan si de jojoba. De asemenea, uleiul de geranium (muscata) este considerat un ingredient minune care imbunatateste echilibrul hormonal, elimina edemele si retentia de apa si previne imbatranirea pielii.

Leu

Semn de foc, Leul este increzator, creativ si autoritar. Poate fi orgolios si are tendinta sa se bazeze pe remedii rapide si la moda pentru a rezolva problemele pielii.

Remediu: nu va entuziasmati de ultimele tendinte, uneori neintemeiate, ale produselor de ingrijire a pielii. Aminteste-ti ca frumusetea vine din interior. Include in dieta ta alimente sanatoase, integrale, in loc sa pierzi timpul cu remedii la moda.

Cele mai bune ingrediente: produse naturale ce contin ulei de catina si de jojoba. Trandafirul, regina florilor, se potriveste ca o manusa temperamentului leonin. Pentru Leii foarte pretentiosi cu aspectul fizic, uleiul esential de trandafir este bogat in antioxidanti si ajuta la estomparea cicatricilor si la vindecarea pielii.

Citește și:

Fecioara

Semn de pamant, Fecioara este inteligenta, practica, cu picioarele pe pamant si destul de perfectionista. Poate fi epuizanta, intrucat are tendinta sa supraanalizeze totul, indecisa si stresata.

Remediu: rasfata-te cu produse de ingrijire a pielii ce contin musetel, tradafir, lemn de santal si frankincense (tamaie) care te ajuta sa te relaxezi. De ajutor poate fi si sauna faciala pe baza de plante medicinale, pentru a inlatura stresul si a-ti induce o stare de calm si bine.

Cele mai bune ingrediente: musetel, lavanda, trandafir si portocale, cu efect calmant si reconfortant.

Balanta

Balanta, semn de aer, este romantica, fermecatoare si pacifista. Intotdeauna vrea sa vada ambele puncte de vedere si uneori poate deveni nehotarata.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc