Setari Cookie-uri

Cum sa ai grija de pielea ta in functie de zodie

Afla ce trucuri de ingrijire sa folosesti in functie de zodia ta!

Remediu: adopta o rutina de ingrijire a pielii pentru cateva saptamani si vei observa cu siguranta o diferenta in aspectul tenului tau.

Cele mai bune ingrediente: intrucat iubesti tot ce este frumos, romantic si exotic, alege produse de ingrijire a pielii luxoase, cum ar fi uleiul de argan, macadamia, rodie sau uleiul din seminte de cactus (prickly pear). Esti sub influenta lui Venus, pana la urma!

Scorpion

Scorpionul, semn de apa, este pasional, senzual, intens si loial. Stie ce vrea, dar deseori poate fi incapatanat si gelos.

Remediu: fii mai indulgent cu tine si cu ceilalti. Foloseste un ulei emolient pe intreg corpul.

Cele mai bune ingrediente: ulei de patchouli, santal si lavanda, aplicate prin masaj pe tot corpul. Foloseste ulei de nuci de macadamia pentru efectul lor anti-imbatranire si si de rejuvenare a tenului.

Sagetator

Semn de foc, Sagetatorul are un spirit aventuros si independent. Ii place sa isi asume riscuri, este sufletul petrecerii, este generos si prietenos, dar si foarte nerabdator.

Remediu: din cauza naturii tale agitate si nerabdatoare, este nevoie sa fii foarte stricta in a-ti stabili o rutina de ingrijire a pielii. Potoleste-ti natura incandescenta folosind apa filtrata rece la trezire. Aplica apoi o lotiune tonica faciala, cu efect benefic impotriva anxietatii. Avand tendinta spre tot ce e extravagant, foloseste produse putine si simple in rutina de ingrijire zilnica, pentru a pastra un echilibru.

Cele mai bune ingrediente: uleiurile esentiale de argan, de nuca de cocos, de masline si de seminte de struguri.

Citește și:

Capricorn

Semn de pamant, Capricornul este hotarat si are o dorinta imensa de a reusi in viata. Isi atinge scopurile datorita ambitiei feroce si a faptului ca trateaza metodic si logic drumul spre succes. Insa sub invelisul distant si rece al Capricornului se afla un suflet simpatic si loial.

Remediu: fa-ti timp pentru tine si pentru rutina ta de ingrijire a pielii! Aminteste-ti ca nu totul trebuie sa fie perfect si ca in imperfectiuni sta farmecul acestei lumi.

Cele mai bune ingrediente: incearca uleiuri esentiale pentru aromaterapie, pentru efectul lor anxiolitic, cum ar fi uleiul esential de lavanda, menta sau geranium. Pentru a-ti inlatura grijile si starea de animozitate, incearca uleiul de lamaie, lemn de santal si rozmarin. Cele mai bune uleiuri faciale pentru tine, cu efect de hidratare, sunt cele de rodie, macadamia, Tamanu, argan si seminte de macese.

Citește și:

Varsator

Semn de aer, Varsatorul este un spirit liber, spontan si entuziast, gata oricand sa mearga oriunde. Ii place schimbarea si nu stie ce inseamna sa se plictiseasca. Are o natura neconventionala si ii place distractia, dar poate intampina probleme cand vine vorba de activitatile repetitive, agasante.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc