Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Sagetator?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Sagetator!

Independenta si increderea in sine sunt alte doua calitati pe care un astfel de barbat le apreciaza. Tocmai pentru ca este atat de jovial si plin de viata, nu are rabdare cu persoanele care vad doar partea goala a paharului, care se plang in permanenta de greutatile vietii si care nu curajul sa isi ia soarta in maini. Prin urmare, va fi atras cu siguranta de o femeie care are aspiratii inalte din punct de vedere profesional sau academic si care nu depinde financiar de nimeni altcineva.

Barbatul Sagetator: ce fel de persoana il atrage

Barbatul acestei zodii poate fi de o sinceritate brutala si nu isi da seama cand raneste sentimentele celor din jur prin cuvintele sale. Nu are obiceiul sa se cenzureze si va spune intotdeauna ce crede. Insa reversul medaliei este ca asteapta acest lucru si din partea partenerei. Este genul de persoana care iarta mai degraba infidelitatea, atunci cand este recunoscuta de la inceputul banuielilor sale, decat minciuna. Din punctul sau de vedere, minciuna si ipocrizia sunt de neiertat. Tocmai de aceea, atunci cand doresti sa cunosti un Sagetator, cea mai sigura varianta este sa fii tu insati si sa nu incerci sa pozezi in nimeni altcineva.

Citește și:

Asa cum spuneam mai sus, nativul acestei zodii este de o sinceritate dura uneori iar partenera sa va avea nevoie de multa rabdare pentru a-l infrunta cu stoicism. De altfel, va fi complet impresionat de o persoana care poate tine piept sinceritatii sale fara sa se supere si care sa ii raspunda cu aceeasi moneda.

Dincolo de infatisarea joviala si prietenoasa, in barbatul Sagetator sta o persoana inclinata catre filozofie, religie, sociologie si psihologie. Prin urmare, va fi foarte atras de o persoana care se inflacareaza in dezbateri si care ii poate da argumente si contra-argumente pentru parerile lui. O astfel de partenera va fi o provocare pentru Sagetator care va porni un adevarat razboi al mintilor, cu scop productiv si uneori, ca preludiu.

Din punct de vedere sexual, nativul acestei zodii poate fi foarte tandru si pasional insa cel mai fericit il va face o partenera care il va provoca si care va aduce un aer de noutate in viata lui. Prefera mai degraba o persoana experimentata alaturi de el insa lipsa acestei experiente nu este neplacuta si nici nu i se pare un defect. Intr-un astfel de caz, poate da dovada de rabdare si va privi cu fascinatie la reactiile complet noi ale partenerei sale.

Citește și:

Un alt lucru la care barbatul Sagetator va tine foarte mult este spatiul personal. Are nevoie de momentele sale de singuratate si nu se va putea atasa niciodata de o persoana care nu ii respecta limitele, care incearca sa ii acapareze viata complet si care nu ii respecta intimitatea. Pe de cealalta parte, astfel de reactii sunt destul de intalnite in cazul celor care au relatii cu Sagetatori pentru ca, asa cum ziceam la inceput, nativii acestei zodii reusesc destul de greu sa le castige increderea celorlalti.

Zodii compatibile cu barbatul Sagetator: Berbec, Leu

Barbatul Sagetator intr-o fraza

Nativul acestei zodii are intotdeauna cate o parere despre orice si este foarte bine informat despre realitatea din apropierea imeditata si din lume, iar o atitudine asemanatoare este de dorit si din partea parteneri sale, pentru ca barbatul Sagetator are nevoie de dezbateri aprinse si provocari, inclusiv pe plan intelectual.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Nejron Photo / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc