Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Sagetator?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Sagetator!

Independenta si increderea in sine sunt alte doua calitati pe care un astfel de barbat le apreciaza. Tocmai pentru ca este atat de jovial si plin de viata, nu are rabdare cu persoanele care vad doar partea goala a paharului, care se plang in permanenta de greutatile vietii si care nu curajul sa isi ia soarta in maini. Prin urmare, va fi atras cu siguranta de o femeie care are aspiratii inalte din punct de vedere profesional sau academic si care nu depinde financiar de nimeni altcineva.

Barbatul Sagetator: ce fel de persoana il atrage

Barbatul acestei zodii poate fi de o sinceritate brutala si nu isi da seama cand raneste sentimentele celor din jur prin cuvintele sale. Nu are obiceiul sa se cenzureze si va spune intotdeauna ce crede. Insa reversul medaliei este ca asteapta acest lucru si din partea partenerei. Este genul de persoana care iarta mai degraba infidelitatea, atunci cand este recunoscuta de la inceputul banuielilor sale, decat minciuna. Din punctul sau de vedere, minciuna si ipocrizia sunt de neiertat. Tocmai de aceea, atunci cand doresti sa cunosti un Sagetator, cea mai sigura varianta este sa fii tu insati si sa nu incerci sa pozezi in nimeni altcineva.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc