Setari Cookie-uri

Mercur retrograd in Balanta: Cum iti afecteaza zodia?

Afla care sunt efectele miscarii retrograde a lui Mercur asupra ta!

Pe 18 septembrie 2015, Mercur intra in ultima faza retrograda din acest an. Desigur, planetele nu capata cu adevarat un sens retrograd, adica nu isi schimba miscarea catre directia opusa. Acest efect este datorat pozitie pamantului fata de aceste planete. In general, toate intra la un moment dat intr-o miscare aparent retrograda insa cele mai importante dintre planete, intr- astfel de faza, sunt Mercur, Venus si Marte.

Dintre toate cele trei planete, Mercur are cel mai mare impact asupra nativilor, pentru ca el patroneaza sectorul comunicarii. Prin urmare, regula de aur care trebuie respectata atunci cand Mercur intra in faza retrograda este: Nu calatori! Nu semna contracte! Citeste de doua ori orice mesaj!

Problematic este faptul, asa cum spuneam mai sus, ca planeta are pe parcursul anului trei, uneori chiar patru miscari retrograde, fiecare a cate trei saptamani. Tocmai pentru ca nu putem sta departe de civilizatia si tehnologie in aceste saptamani, trebuie sa invatam sa facem fata neplacerilor produse de aceasta planeta. In Balanta, asa cum se intampla in aceasta perioada, Mercur retrograd va presupune nevoia gasirii echilibrului interior si chiar de a lua decizii importante.

Citește și:

Berbec

Desi mai putin afectati decat alti nativi, Berbecii vor resimti efectele lui Mercur retrograd. Vor fi mai agitati ca de obicei si mult mai impulsivi. Vor simti nevoia sa faca totul repede si cat se poate de bine iar atunci cand cei din jur nu vor putea tine pasul cu ei, vor simti un puternic sentiment de frustrare si neputina care le va amplifica starea de nervozitate.

Este foarte important sa incerce sa se controleze si sa aiba grija la ceea ce spun, mai ales atunci cand sunt foarte nervosi. Este vrba posibil sa ii raneasca pe cei dragi cu vorbele necugetate sau sa isi provoace inutil sefii. In legatura cu acestia de pe urma, relatia cu figurile de autoritate poate deveni mai tensionata si e nevoie de multa rabdare.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc