Setari Cookie-uri

Astrologie: Traseul karmic al zodiei tale dictat de elemente

Afla care este misiunea ta in aceasta viata, potrivit semnului astrologic.

foto muratart / Shutterstock

Misiunea nativului in Leu, in aceasta viata, este sa se pretuiasca pe sine, fara a-i dispretui pe ceilalti. Intr-o alta existenta, cel care s-a nascut acum in Leu a dus un trai greu, supus si inchis. Desi nu a fost multumit de conditia sa, nu a avut niciodata puterea si curajul sa se razvrateasca. Lipsa lui de actiune l-a facut sa sufere nu doar pe el, ci si pe oamenii care l-au iubit. Nativul s-a nascut in aceasta viata sub semnul Leului pentru a conduce si pentru a face bine celor din jur. Din cauza experientei anterioare, altruismul nu va fi o lectie usoara pentru aceasta zodie insa trebuie sa o invete daca nu vrea sa isi ingreuneze karma.

Cel nascut in aceasta viata in Sagetator a dus o viata calma, lipsita de pasiuni si palpitatii de inima, fara experiente noi. Tocmai de aceea, in aceasta viata, el isi este dator sa invete sa se bucure de fiecare zi in parte si sa incerce neconentenit ceva nou pentru a se imbogati spiritual. In acelasi timp, trebuie sa invete sa isi tina in echilibru instinctele si latura rationala. Prin natura zodiei sale, jumatate animal (deci instinct) si jumatate om, persoana nascuta sub semnul Arcasului nu trebuie sa piarda trenul in ceea ce priveste achitarea datoriei karmice pentru ca acum, in aceasta viata, dispune de toate resursele necesare.

Citește și:

Triada de aer: Gemeni, Balanta, Varsator – inteligenta, creativitate, viziune

Intr-o alta viata, nativul in Gemeni a trait constrans de propria neputinta si nepasare, detasat de oameni si de lumea inconjuratoare. In aceasta viata, are nevoie de libertate si de cunoastere. Nativul nascut in aceasta existenta in zodia Gemenilor are o sfera larga de interese si dispretuieste ignoranta. Nu doar ca inmagazineaza foarte usor informatii, dar le pune in practica rapid si gaseste intotdeauna solutii alternative. Misiunea sa este sa isi largeasca in permanenta orizonturile si sa isi puna imaginatia si creativitatea la dispozitia oamenilor din jur.

Nativul in Balanta se integreaza rapid in societate si are o mare putere de adaptare, calitati care i-au lipsit complet intr-o alta existenta. Dintre toate zodiile, cel nascut acum in acest semn are cea mai usoara misiunea: trebuie sa invete sa se bucure de frumos si sa isi ajute semenii. Cei mai multi dintre cei nascuti in Balanta nu au datorii karmice grele de platit si, cel mai probabil, dupa aceasta viata, spiritele lor vor atinge desavarsirea.

Citește și:

Intr-o alta viata, cel nascut acum in Varsator a dus o existenta manata doar de interese egoiste. A fost lacom si avar, poate nemilos si nu a miscat niciodata un pai pentru cineva pana cand nu s-a asigurat ca va iesi in castig. Acum, nativul zodiei Varsator, desi nu este o persoana foarte sociabila, este centrat mai degraba pe grup, pe munca in echipa, viata de familie si rezultate imediate. Misiunea Varsatorul in viata este sa ii invete pe cei din jur cum sa ajunga rapid la rezultate pozitive.

Triada de apa: Rac, Scorpion, Pesti – intuitie, mister, dragoste

Nativul in Rac nu va gasi desavarsirea spirituala sub aceasta zodie pentru ca mai are inca lucruri multe de invatat. In viata anterioara s-a simtit neglijat si, cel mai probabil, a petrecut multi ani in tristete si singuratate. In aceasta exista, cel nascut sub semnul Racului trebuie sa invete valoarea legaturilor de familie si, ca atare, un camin este extrem de important pentru el. De altfel, casa lui este singurul loc in care se va simti in deplin confort si nu isi va gasi linistea pana cand nu isi va intemeia propriul camin.

Citește și:

Nici nativul in Scorpion nu isi va achita integral datoriile karmice in aceasta viata. Intr-o existenta anterioara, a fost o persoana care traia exclusiv pentru placerile imediate. Cei mai multi dintre Scorpioni au si in aceasta existenta caractere concupiscenete pe care trebuie sa invete sa si le tina in frau. Desi sunt interesanti ca oameni si ca parteneri de cuplu, inca nu stiu sa fie fideli si trebuie sa isi insuseasca aceasta trasatura.

In ceea ce priveste persoana nascuta in Pesti,e ste foarte posibil ca spiritul sau sa se afle la prima viata. Prin urmare, nu are inca datorii karmice. Pentru nativul acestei zodii, viata are doar foarte rar nuante de gri. Stie exact ce e bine si ce e rau, are principii morale solide si o inima calda. Problemele vor aparea atunci cand va fi dezamagit in dragoste, iar acest lucru se va intampla destul de des. Poate acumula sentimente negative iar acest lucru poate inclina balanta in defavoarea sa.

Citește și:

Triada de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn – romantism, pragmatism, ambitie

Dintre cele trei semne de pamant, cea mai usoara misiune o are nativul in Taur. In aceasta viata, misiunea celui nascut sub acest semn este iubirea. Taurul trebuie sa invete sa daruiasca acest sentiment neconditionat. Partea dureroasa de care se va lovi este faptul ca oamenii nu ii pot darui inapoi dragoste in masura in care ofera si aceasta este lectia valoroasa pe care trebuie sa si-o insuseasca Taurul. Chiar si asa, cel nascut sub acest semn se numara printre norocosii care isi vor gasi sufletele pereche.

Nativul in Fecioara are misiunea, in aceasta viata sa invete sa traiasca dupa reguli. Desi la prima vedere, nu pare o persoana care sa conteste autoritatea, intr-o alta viata este foarte posibil ca actiunile sale razvratite sa provoace multa suferinta. Desi este un executant foarte bun, imaginatia nu este punctul forte al Fecioarei. In schimb, va invata cu timpul ca nu toate regulile sunt facute pentru a fi incalcate, ci pentru ca societatea are nevoie de ele ca sa functioneze.

Citește și:

In cele din urma, nativul in Capricorn, simbol al ambitiei, trebuie sa invete in aceasta viata sa isi depaseasca limitele. Intr-o alta existenta, a fost complet dependent de atentia si afectiunea celor din jur iar misiunea sa principala in aceasta viata este sa isi demonstreze si sa isi castige independenta. Mai mult de atat, trebuie sa invete sa se deschida in fata afectiunii si sa nu se lase orbit de ambitie.

foto prima pagina janez volmajer / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc