Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Varsator?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Varsator!

Relatia cu un barbat nascut in Varsator poate fi o experienta incredibil de placuta si mai ales, naturala. Pana acolo insa va fi nevoie de multa munca pentru ca, in ciuda naturii prietenoase a acestui nativ, isi da foarte greu masca jos si ii lasa doar pe oamenii foarte apropiati sa il vada asa cum e.

In general, este atras aproape magnetic de oamenii care sunt diferiti si carora nu le este teama sa incalce regulile. Pe de cealalta parte, se fereste de cei care pozeaza in altceva decat ceea ce sunt. Prin urmare, cheia catre inima unui barbat nascut in Varsator este naturaletea.

Barbatul Varsator: cum trebuie sa fie persoana ideala pentru el

In plus, originalitatea si independenta sunt doua calitati pe care le considera absolut necesare la o potentiala partenera. Cumva in mod paradoxal, se fereste de oamenii foarte exuberanti sau care filtreaza in mod evident. Inainte de a vedea orice altceva intr-o partenera, barbatul Varsator trebuie sa vada o prietena, o persoana in care poate avea incredere.

Citește și:

barbatul varsator

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc