Cum seduci barbatul Varsator?

Cum seduci barbatul Varsator?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Varsator!

Prin urmare, daca iti doresti acest lucru, atunci cu siguranta nu nativul in Varsator este persoana ideala pentru tine. Nu isi va sacrifica independenta si nu va face compromisuri in ceea ce priveste principiile sale. Dar altfel, pentru ca poate fi diplomat cu acest nativ se poate ajunge destul de usor la o concesie. Pentru persoana iubita, va face orice sacrificiu este necesar, insa pana la independenta.

Dintre toti barbatii din zodiac, Varsatorul se simte cel mai bine in relatii in care partenerii nu locuiesc impreuna, cel putin la inceputul relatiei. Este stabil in sentimentele sale si, in general, este o persoana care stie cum sa isi impace latura emotionala cu cea rationala. Prin urmare, nu va trece prin schimbari bruste de stare si nici nu glumeste sau minte atunci cand isi exprima sentimentele.

Empatia este o alta calitate pe care o cauta acest nativ intr-o potentiala partenera si va fi absolut plictisit de persoanele care vorbesc doar despre ele si care nu pot sau nu stiu cum sa se puna in locul interlocutorului. Compasiunea este de dorit in cazul unei potentiale partenere, insa nu este impresionat de oamenii care incearca sa isi castige respectul celorlalti exclusiv prin acte de generozitate.

Zodii compatibile cu barbatul Varsator: Gemeni, Balanta

Barbatul Varsator intr-o fraza

Sigur pe el, independent si original, barbatul nascut in aceasta zodie va cauta aceste trasaturi si la o potentiala partenera, insotite de un caracter original si de principii solide de viata, care nu pot fi schimbate de circumstante.

Foto interior si prima pagina CURAphotography /Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri