Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Varsator?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Varsator!

O conduita etica si principiile morale solide sunt indicatori buni pentru acest nativ pentru ca, la randul sau, barbatul nascut in Varsator este o persoana corecta. Mai mult de atat, nedreptatea il infurie profund si este capabil de acte de eroism pentru a-i apara pe cei impotriva carora s-a comis o injustitie. In plus, are nevoie de o partenera care sa il stimuleze inclusiv din punct de vedere intelectual si cu care poate sustine o discutie, chiar daca au pareri diferite.

Apoi, in procesul de seductie, un strop de mister nu strica niciodata, mai ales daca tinta este un barbat nascut in aceasta zodie. Spre deosebire de alte zodii, acest nativ este atras de persoanele care par ca stiu secrete importante si pe care nu vor sa le destainuie.

Totusi, acest lucru nu implica si ascunderea adevarului. Atunci cand barbatul Varsator pune o intrebare, se asteapta sa ii fie dat un raspuns foarte sincer pentru ca nu ii sta in caracter sa judece sau sa minta. Pentru ca mentionam mai sus admiratia acestui barbat pentru persoanele independente, e bine de stiut ca aceasta este una dintre cele mai puternice trasaturi de caracter ale acestui nativ. Prin urmare, nu va accepta niciodata o relatie cu o persoana geloasa, posesiva si care nu poate intelege nevoia de spatiu personal. O relatie nu va fi un motiv suficient de bun pentru ca acest barbat sa isi schimbe comportamentul.

Citește și:

Prin urmare, daca iti doresti acest lucru, atunci cu siguranta nu nativul in Varsator este persoana ideala pentru tine. Nu isi va sacrifica independenta si nu va face compromisuri in ceea ce priveste principiile sale. Dar altfel, pentru ca poate fi diplomat cu acest nativ se poate ajunge destul de usor la o concesie. Pentru persoana iubita, va face orice sacrificiu este necesar, insa pana la independenta.

Dintre toti barbatii din zodiac, Varsatorul se simte cel mai bine in relatii in care partenerii nu locuiesc impreuna, cel putin la inceputul relatiei. Este stabil in sentimentele sale si, in general, este o persoana care stie cum sa isi impace latura emotionala cu cea rationala. Prin urmare, nu va trece prin schimbari bruste de stare si nici nu glumeste sau minte atunci cand isi exprima sentimentele.

Empatia este o alta calitate pe care o cauta acest nativ intr-o potentiala partenera si va fi absolut plictisit de persoanele care vorbesc doar despre ele si care nu pot sau nu stiu cum sa se puna in locul interlocutorului. Compasiunea este de dorit in cazul unei potentiale partenere, insa nu este impresionat de oamenii care incearca sa isi castige respectul celorlalti exclusiv prin acte de generozitate.

Citește și:

Zodii compatibile cu barbatul Varsator: Gemeni, Balanta

Barbatul Varsator intr-o fraza

Sigur pe el, independent si original, barbatul nascut in aceasta zodie va cauta aceste trasaturi si la o potentiala partenera, insotite de un caracter original si de principii solide de viata, care nu pot fi schimbate de circumstante.

Foto interior si prima pagina CURAphotography /Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc