Setari Cookie-uri

4 zodii de barbati enervanti

Nativii zodiacului care te vor scoate din sarite!

Printre barbatii din zodiac, se numara multe persoane placute, si, desigur, fiecare zodie are calitatile ei care se reflecta intr-un fel sau altul asupra nativilor sai. In spatele acestor calitati si afla ascunse si defecte, in mod evident, dar unele dintre acestea pot irita mai mult decat altele. Prin urmare, iata care sunt doar cativa dintre cei mai enervanti barbati din zodiac.

Barbatul Rac

La prima vedere, nativul in Rac pare o persoana linistita si de incredere. Problema este ca in spatele acestei infatisari se pot ascunde numeroase obiceiuri care scot din sarite oamenii din jur. In relatia cu familia, in special daca Racul este fratele mai mic, este capricios si bate din picior pana cand i se face pe plac, indiferent de costuri sau cat au toti ceilalti de suferit. Poate santaja emotional fara mila, insa acest lucru nu inseamna ca nu isi iubeste familia, ci ca este pur si simplu egoist.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc