Setari Cookie-uri

4 zodii de barbati enervanti

Nativii zodiacului care te vor scoate din sarite!

In ceea ce priveste relatiile cu prietenii, simte nevoia sa fie mereu in centrul atentiei si i se pare ca toate i se cuvin. Prin urmare, nu stie sa fie recunoscator pentru mana oferita, daca nu i-ai dat bratul cu totul.

Cea mai neplacuta parte a sa iese la suprafata in relatia de cuplu. Desi initial pare o persoana deschisa si romantica, Racul joaca acest rol pentru a-si ascunde nesiguranta si gelozia extrema. Simte nevoia sa puna complet stapanire pe viata partenerie sau, iar cand aceasta opune rezistenta, se va simti lezat in orgoliu si nu va intelege nevoia de spatiu.

Barbatul Leu

Desigur ca barbatul in Leu poate fi o prezenta cuceritoare atunci cand isi doreste acest lucru si sunt putine persoane care ii pot rezista farmecului. Cel mai mare defect al acestui om, asa cum bine se stie, este orgoliul. Din punctul sau de vedere, acesta este cel mai important lucru si nu va permite nimanui sa ii lezeze mandria. In relatia cu familia, simte nevoia sa se afle permanent in centrul atentiei si nu este genul de persoana care sa faca prea multe treburi in casa.

Citește și:

In general, este un om natural insa de multe ori, naturaletea sa poate merge pana la extrem si ii poate soca pe cei care nu il cunosc foarte bine. Cu toate acestea, obiceiurile sale mai putin politicoase nu sunt nici macar pe jumatate de enervante pe cat este mandria lui nemasurata.

Barbatul Fecioara

Nativul in Fecioara are, ca toti ceilalti barbati din zodiac, numeroase parti bune. Este un barbat echilibrat emotional si este bine organizat. Stie ce vrea de la viata si mai ales, cum sa obtina toate aceste lucruri. Problema lui este ca se poate detasa emotional extrem de rapid, atunci cand se simte lezat intr-un fel sau altul.

Nevoia sa de ordine este atat de mare incat, in momentul in care simte ca nu este stapanul emotiilor sale, prefera sa se detseze decat sa cauta sursa acestora. In plus, desi nu este cunoscut pentru acest lucru, poate fi cel putin la fel de incapatant ca Berbecul sau Capricornul. Atunci cand i-a intrat o idee in cap, indiferent daca este gresita sau nu, nu va renunta la ea.

Citește și:

Barbatul Capricorn

Nativul in Capricorn este un barbat cunoscut pentru ambitia lui si pentru inteligenta. Are multa incredere in fortele sale si nu va tolera o persoana care nu ii va recunoaste meritele. Cinste lui, insa cu toate acestea, Capricornul poate fi unul dintre cei mai enervanti nativi ai zodiacului. Defectul sau cel mai mare este nevoia absurda de a avea intotdeauna dreptate. In momentul in care i se demonstreaza ca nu e asa, va lua acest lucru ca pe un afront personal.

In plus, in ciuda faptului ca are un acut simt al realitatii, din cand in cand se poate agata de inchipuirile sale departe de adevar si astfel, va reusi sa se minta pe sine insusi intr-o maniera absolut spectaculoasa. In momentul in care o persoana, oricat de apropiata, va incerca sa ii arate adevarata fata a lucrurilor, se va activa in mod automat nevoia absurda a acestui nativ de a avea dreptate cu orice pret.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Axel Bueckert / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc