Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Berbec?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Berbec!

Daca iti doresti in viata ta un barbat manat de pasiune, atunci cu siguranta cel pe care il cauti s-a nascut in zodia Berbec. Atunci cand vine vorba de cuceriri, trebuie sa mentionam un lucru foarte important despre nativul acestei zodii: este de moda veche in aceasta privinta si, prin urmare, nu se simte comod in postura de „prada”. Pentru a-si satisface pe deplin orgoliul, el trebuie sa fie cel care seduce, si nu invers. Pentru acest lucru, trebuie sa primeasca semnale clare, nu aluzii care pot fi interpretate. Prin urmare, daca esti interesata de un barbat nascut in aceasta zodie, spune-i acest lucru.

Dintre toti barbatii zodiacului, cu siguranta Berbecul este Don Juanul de serviciu. O relatie stabila este un angajament destul de greu de luat pentru un astfel de barbat si nu este chiar cel mai fidel semn zodiacal din lume. In ciuda acestui lucru, barbatul Berbec are o particularitate pe care o intalnim extrem de rar la alte zodii: face o distinctie clara intre infidelitate si lipsa de loialitate.

Citește și:

barbatul berbec

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc