Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Daca iti doresti in viata ta un barbat manat de pasiune, atunci cu siguranta cel pe care il cauti s-a nascut in zodia Berbec. Atunci cand vine vorba de cuceriri, trebuie sa mentionam un lucru foarte important despre nativul acestei zodii: este de moda veche in aceasta privinta si, prin urmare, nu se simte comod in postura de „prada”. Pentru a-si satisface pe deplin orgoliul, el trebuie sa fie cel care seduce, si nu invers. Pentru acest lucru, trebuie sa primeasca semnale clare, nu aluzii care pot fi interpretate. Prin urmare, daca esti interesata de un barbat nascut in aceasta zodie, spune-i acest lucru.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Dintre toti barbatii zodiacului, cu siguranta Berbecul este Don Juanul de serviciu. O relatie stabila este un angajament destul de greu de luat pentru un astfel de barbat si nu este chiar cel mai fidel semn zodiacal din lume. In ciuda acestui lucru, barbatul Berbec are o particularitate pe care o intalnim extrem de rar la alte zodii: face o distinctie clara intre infidelitate si lipsa de loialitate.

barbatul berbec

Cea dintai este, de multe ori, un obicei al barbatului nascut in aceasta zodie. Pe de cealalta parte, in mod paradoxal, este un om foarte loial. Daca se intampla sa aiba doua partenere in acelasi timp, va face tot posibilul sa nu le puna intr-o situatie neplacuta si niciodata, dar absolut niciodata nu va vorbi vreodata de rau despre vreuna dintre ele.

Barbatul Berbec: care este cheia catre inima lui

Cum orice invat are si dezvat, barbatul Berbec va renunta la infidelitate in momentul in care va fi convins ca si-a gasit iubirea vietii. Totusi, pentru ca nu este genul de persoana care sa creada in dragoste la prima vedere, e posibil sa treaca ceva timp pana cand isi va da seama de acest lucru.

In general, este o persoana foarte hotarata, care stie ce vrea de la viata. Cu toate acestea, nu isi face foarte des planuri pe termen lung, ci mai degraba traieste din plin fiecare moment. Se lasa de multe ori purtat de val, in loc sa ia decizii, insa cu toate acestea, ajunge intotdeauna la malul potrivit. Poate fi o prezenta impunatoare si cu siguranta este croit din stofa de conducator.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: