Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Berbec?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Berbec!

Cea dintai este, de multe ori, un obicei al barbatului nascut in aceasta zodie. Pe de cealalta parte, in mod paradoxal, este un om foarte loial. Daca se intampla sa aiba doua partenere in acelasi timp, va face tot posibilul sa nu le puna intr-o situatie neplacuta si niciodata, dar absolut niciodata nu va vorbi vreodata de rau despre vreuna dintre ele.

Barbatul Berbec: care este cheia catre inima lui

Cum orice invat are si dezvat, barbatul Berbec va renunta la infidelitate in momentul in care va fi convins ca si-a gasit iubirea vietii. Totusi, pentru ca nu este genul de persoana care sa creada in dragoste la prima vedere, e posibil sa treaca ceva timp pana cand isi va da seama de acest lucru.

In general, este o persoana foarte hotarata, care stie ce vrea de la viata. Cu toate acestea, nu isi face foarte des planuri pe termen lung, ci mai degraba traieste din plin fiecare moment. Se lasa de multe ori purtat de val, in loc sa ia decizii, insa cu toate acestea, ajunge intotdeauna la malul potrivit. Poate fi o prezenta impunatoare si cu siguranta este croit din stofa de conducator.

Citește și:

Tocmai de aceea, de multe ori, Berbecul este partenerul dominant, indiferent de sex. Acest lucru nu inseamna ca isi doreste o partenera supusa si docila, nici in pat, nici in viata de zi cu zi. Il fascineaza femeile sigure pe ele, independente si care stiu cum sa investeasca in ele. Aerul de putere pe care il emana aceste persoane il poate subjuga si isi poate pierde capul in fata unei astfel de partenere.

Atunci cand are ceva de spus, va face acest lucru si aplica acest principiu inclusiv in viata sentimentala. Prin urmare, in momentul in care o femeie i-a atras atentia, aceasta va sti cu siguranta. Chiar daca nu are o profesie neaparat artistica, barbatul Berbec stapaneste foarte bine cuvintele si le va folosi ca pe arme de seductie. Nu se teme se flateze si face complimente originale, carora greu le poate rezista cineva.

Dincolo de independenta, barbatul Berbec admira profund femeile inteligente, care il pot provoca intelectual. In acelasi timp, este fascinat de feminitatea clasica si delicata exprimata prin tinuta vestimentara. Are foarte multa energie si numeroase pasiuni, drept pentru care poate fi considerat si o persoana spontana. Ii plac excursiile neplanificate, drumul intins si peisajele frumoase. Atunci cand are parte si de o companie placuta, cu siguranta va pune la cale o scena de seductie.

Citește și:

Pentru ca vorbeam mai devreme de admiratia lui pentru femeile independente, barbatul Berbec tine foarte mult la acest aspect, inclusiv in relatiile amoroase. Prin urmare, cea mai buna modalitate de a pune un nativ al acestei zodii pe fuga este sa incerci sa ii ingradesti spatiul personal sau sa pui stapanire pe viata lui. Telefoanele dese, vizitele neanuntate sau intrebarile insistente pot fi dovezi de incredere si se va simti cicalit.

Ceea ce barbatul Berbec nu realizeaza este faptul ca increderea unei femei trebuie castigata, nu meritata din senin. Prin urmare, se va lovi foarte des de aceasta problema cu partenerele sale tocmai pentru ca nu le da intotdeauna acestora motive sa aiba incredere in el.

Zodii compatibile cu barbatul Berbec: Leu, Sagetator

Barbatul Berbec intr-o fraza

Pasional si foarte sigur pe el, barbatul Berbec nu este neaparat cel mai fidel semn zodiacal si are nevoie de o partenera puternica, independenta, care va reusi sa vada prin plasa lui de minciuni croite frumos pana cand va patrunde la adevarata personalitate a acestui nativ.

Citește și:

Foto interior si prima pagina conrado / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc