Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in octombrie: Venus intra in Fecioara

Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste!

foto Grigoriev Ruslan / Shutterstock

Taur

Pentru cei nascuti in Taur, Venus in Fecioara va aduce un val de prospetime si de pasiune in relatia de cuplu. O calatorie in doi este potrivita pentru acesti nativi si poate face minuni pentru relatia in care se afla. Totusi, trebuie sa se miste rapid si sa faca acest lucru pana pe 13 octombrie. Tot pana atunci, trebuie sa isi adune curajul si sa le spuna partenerilor daca ii nemultumeste ceva.

Luna noua de pe 13 octombrie le poate pune piedici in comunicare si este important sa rezolve orice potential conflict pana atunci. In ceea ce priveste nativii singuri, prea multe lucruri nu se vor schimba in aceasta luna. Octombrie nu este cel mai potrivit moment pentru a incepe o relatie noua. Ar fi bine sa se concentreze mai mult asupra lor si sa isi dea seama daca isi doresc intr-adevar o poveste adevarata de dragoste sau pur si simplu un flirt de ocazie.

Citește și:


Gemeni

Venus in Fecioara nu ii ajuta prea mult pe nativii in Gemeni, insa in cazul lor, nu inseamna ca luna va fi in totalitate negativa. Vor avea ocazia sa treaca prin momente inedite pe care le vor purta cu drag in suflet pentru tot restul vietii. Gemenii care au deja o relatie trebuie sa fie foarte atenti la orice conflict nerezolvat pana in acest moment. E nevoie de foarte multa diplomatie si trebuie sa incerce sa vada lucrurile si din perspectiva partenerului.

In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, acestia au o forta de atractie aproape magnetica si vor avea numeroase ocazii de flirt. Totusi, in aceasta perioada, Venus nu este foarte prietenoasa cu relatiile pasagere. Prin urmare, este recomandat sa se apropie de oamenii care le-au atras atentia si sa incerce sa ii cunoasca mai bine apoi sa decida spre finalul lunii daca isi doresc o relatie sau nu.

Citește și:

Rac

Sub nicio forma nativii acestei zodii nu ar trebui sa incerce sa isi suprinda cu ceva partenerii de cuplu, cel putin nu pana pe 13 octombrie. Desi au doar intentii bune, punerea lor in practica poate fi interpretata gresit sau se vor lovi de probleme de comunicare. E drept ca se poate instala rutina in viata de cuplu, insa alternativa ar fi numeroase conflicte neplacute iscate din cauza lipsei de comunicare.

In ceea ce priveste nativii singuri, daca vor sa atraga atentia unui potential partener, trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce spun. Este foarte posibil sa gandeasca un anumit lucru insa daca ii iau gurile pe dinainte, e posibil sa exprime complet altceva. Prin urmare, este momentul sa invete sa fie ceva mai diplomati.

Leu

Inceputul lui octombrie poate fi destul de anevoios, in special pentru nativii care au deja o relatie. Totusi, de pe 8 octombrie, influenta pozitiva a lui Venus se va face simtita iar relatia de cuplu se va echilibra. E nevoie totusi de un dram de efort atat din partea Leilor, cat si din partea partenerilor acestora, in sensul unei mai bune comunicari. In plus, un strop de diplomatie nu strica nimanui, niciodata.

Citește și:

Nativii in Leu, in special cei care abia au iesit dintr-o relatie, vor avea posibilitatea sa isi puna gandurile in ordine si sa isi gaseasca linistea. Privind retrospectiv, isi vor da seama ca nu au de ce sa regrete si trebuie sa fie optimisti in privinta viitorului. Nu este momentul pentru flirt, ci pentru introspectie.

Fecioara

In mod evident, nativii in Fecioara sunt rasfatati de Venus in aceasta luna. In principiu, indiferent de telurile propuse in viata amoroasa, acestea vor fi atinse fara prea mult efort. Este un moment excelent pentru a calatori impreuna, sau pur si simplu, pentru a petrece mai mult timp exclusiv in compania partenerilor de cuplu.

In ceea ce priveste nativii care nu au inca o relatie, trebuie sa profite in aceasta luna de fiecare ocazie de socializare pentru ca vor fi surprinsi in mod placut. In special dupa 13 octombrie, vor avea ocazia sa cunoasca o persoana noua cu care pot incepe o frumoasa poveste de dragoste, poate spre finalul lunii sau inceputul lui noiembrie. Tot ce au de facut este sa isi tina ochii larg deschisi.

Citește și:

Balanta

Indiferent daca au o relatie sau nu, pentru nativii in Balanta, luna octombrie nu va aduce probleme prea mari si situatia, in general, va fi clara. Pentru ei, nu vor exista acum nuante de gri. Tocmai de aceea, in special pentru nativii care au o relatie, octombrie poate fi luna unor decizii importante: fie mergeti impreuna mai departe si faceti urmatorul pas in relatie, fie puneti punct lucrurilor aici si va despartiti cat inca puteti pastra o relatie cordiala.

Nativii singuri pot fi relaxati pentru ca luna octombrie va fi foarte plina pentru ei. Chiar daca nu isi vor gasi neaparat marea dragoste, vor cunoaste o persoana noua foarte interesanta sau vor invata sa priveasca dintr-o alta perspectiva o persoana pe care o cunosc de foarte multa vreme.

Scorpion

Nativii in Scorpioni care sunt implicati intr-o relatie vor avea ocazia sa isi imbunatateasca povestea de dragoste. Inainte de orice, trebuie sa fie atenti la starile de spirit ale partenerilor, pentru ca acestea le vor oferi indicii pretioase cu privire la directia in care trebuie sa se indrepte sau la decizia pe care trebuie sa o ia. In ceea ce priveste Scorpionii care nu au inca parteneri, acestia se vor simti in verva, in special dupa 13 octombrie cand vor flirta mai liber.

Citește și:

Pot cunoaste oameni noi si interesanti iar unii dintre Scorpioni pot face acum primii pasi intr-o relatie stabila. Trebuie doar sa aiba grija sa nu se aprinda prea repede si sa nu vada mai multe decat trebuie, acolo unde nu este cazul.

Sagetator

Venus in Fecioara va fi foarte darnica in aceasta luna cu nativii in Sagetator. Este un moment potrivit pentru relatia de cuplu si pot lua decizii majore in acest sens, sau pot face pasi importanti. Cererile in casatorie sau chiar o nunta nu sunt excluse pentru acesti nativi. Sagetatorii singuri nu au motive sa isi faca prea multe griji insa trebuie sa se gandeasca in primul la ei si sa se analizeze foarte bine.

Daca simt ca au ajuns la acel echilibru interior si sunt pregatiti pentru o relatie, atunci cu siguranta este momentul sa faca acest pas. Daca se simt inca vulnerbili, acest lucru nu ar trebuie sa ii impiedice sa cunoasca oameni noi si sa cultive legaturile cu acestia pentru ca cel putin una dintre aceste persoane are potential de partener stabil.

Citește și:

Capricorn

Luna octombrie va fi problematica pentru Capricorn, din caua pozitiei nefavorabile a lunii si a lui Saturn. Venus, desi plin de bunavointa, nu va reusi sa echilibre perfect situatia daca nativii acestei zodii nu fac un strop de efort. Indiferent ca e vorba de partenerul de cuplu sau de familie, este absolut vital ca cei nascuti in Capricon sa fie foarte diplomati si sa nu isiuite buna crestere.

Nu au motive sa fie nepoliticosi si trebuie sa isi masoare foarte bine cuvintele. In mod paradoxal, o atitudine mai obraznica va functiona de minune in cazul nativilor singuri care isi vor face remarcata prezenta prin insolenta si vor intriga persoanele necunoscute din jur. Desi complet necaracteristic acestei zodii, o doza de nerusinare in relatia cu un potential partener ar putea face minuni. Atentie, insa, nu aplicati aceasta obraznice insuflata de Venus in relatia cu familia sau la locul de munca.

Varsator

In cazul nativilor in Varsator, relatie de cuplu va trece in octombrie prin momente de ambiguitate. Acesta nu este un lucru rau, ci inseamna doar ca povestea de dragoste are o faza mai activa iar acum este cel mai bun moment pentru a clarifica anumite aspecte. Desigur, orice decizie trebuie luata dupa o analiza atenta si cu foarte multa diplomatie.

Cei nascuti in Varsator care nu au inca un partener vor ajunge sa jongleze cu mai multe persoane in acelasi timp. Chiar daca ii va tine ocupati si se vor simti admirati, acesti nativi nu trebuie sa piarda niciun moment din vedere ca cine alearga dupa doi iepuri, s-ar putea sa nu-i prinda deloc.

Pesti

Ca de obicei, nativii in Pesti vor fi si in aceasta luna la fel de plini de iubire pe care vor vrea sa o daruiasca tuturor. Desigur, partenerii de cuplu vor fi cei dintai beneficiari ai darniciei lor insa cei nascuti in aceasta zodie trebuie sa aiba grija sa nu le ingradeasca in vreun fel libertatile celor din jur. desi au doar intentii bune, putin spatiu poate face minuni pentru o relatie.

Nativii singuri vor fi neobisnuit de exuberanti in aceasta perioada si vor iesi ceva mai mult din cohilia de timiditate atat de caracteristica zodiei lor. Prin urmare, nu este exlus ca in aceasta perioada sa cunoasca potentiali parteneri pentru o relatie stabila.

foto prima pagina Lonely / Shutterstock / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc