Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in octombrie: Venus intra in Fecioara

Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste!

Daca simt ca au ajuns la acel echilibru interior si sunt pregatiti pentru o relatie, atunci cu siguranta este momentul sa faca acest pas. Daca se simt inca vulnerbili, acest lucru nu ar trebuie sa ii impiedice sa cunoasca oameni noi si sa cultive legaturile cu acestia pentru ca cel putin una dintre aceste persoane are potential de partener stabil.

Capricorn

Luna octombrie va fi problematica pentru Capricorn, din caua pozitiei nefavorabile a lunii si a lui Saturn. Venus, desi plin de bunavointa, nu va reusi sa echilibre perfect situatia daca nativii acestei zodii nu fac un strop de efort. Indiferent ca e vorba de partenerul de cuplu sau de familie, este absolut vital ca cei nascuti in Capricon sa fie foarte diplomati si sa nu isiuite buna crestere.

Nu au motive sa fie nepoliticosi si trebuie sa isi masoare foarte bine cuvintele. In mod paradoxal, o atitudine mai obraznica va functiona de minune in cazul nativilor singuri care isi vor face remarcata prezenta prin insolenta si vor intriga persoanele necunoscute din jur. Desi complet necaracteristic acestei zodii, o doza de nerusinare in relatia cu un potential partener ar putea face minuni. Atentie, insa, nu aplicati aceasta obraznice insuflata de Venus in relatia cu familia sau la locul de munca.

Citește și:

Varsator

In cazul nativilor in Varsator, relatie de cuplu va trece in octombrie prin momente de ambiguitate. Acesta nu este un lucru rau, ci inseamna doar ca povestea de dragoste are o faza mai activa iar acum este cel mai bun moment pentru a clarifica anumite aspecte. Desigur, orice decizie trebuie luata dupa o analiza atenta si cu foarte multa diplomatie.

Cei nascuti in Varsator care nu au inca un partener vor ajunge sa jongleze cu mai multe persoane in acelasi timp. Chiar daca ii va tine ocupati si se vor simti admirati, acesti nativi nu trebuie sa piarda niciun moment din vedere ca cine alearga dupa doi iepuri, s-ar putea sa nu-i prinda deloc.

Pesti

Ca de obicei, nativii in Pesti vor fi si in aceasta luna la fel de plini de iubire pe care vor vrea sa o daruiasca tuturor. Desigur, partenerii de cuplu vor fi cei dintai beneficiari ai darniciei lor insa cei nascuti in aceasta zodie trebuie sa aiba grija sa nu le ingradeasca in vreun fel libertatile celor din jur. desi au doar intentii bune, putin spatiu poate face minuni pentru o relatie.

Citește și:

Nativii singuri vor fi neobisnuit de exuberanti in aceasta perioada si vor iesi ceva mai mult din cohilia de timiditate atat de caracteristica zodiei lor. Prin urmare, nu este exlus ca in aceasta perioada sa cunoasca potentiali parteneri pentru o relatie stabila.

foto prima pagina Lonely / Shutterstock / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc