Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Taur?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Taur!

Daca iti doresti un barbat in care se impletesc romantismul si un simt acut al realitatii, atunci nativul acestei zodii este alegerea ideala. Prima regula de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa atragi atentia unui Taur este ca acest barbat are nevoie de timp.

Apropourile foarte subtile sau privirile cu subinteles pot scapa complet acestui nativ. Prin urmare, daca inima ta e pusa pe jar de un barbat Taur, ar fi bine sa ii spui aceste lucruri. Pentru a fi sigura ca reactioneaza pozitiv, marturiseste-i dorintele si sentimentele tale abia dupa ce ati ajuns sa va cunoasteti mai bine, ca sa nu il pui pe fuga. In general, dragostea si sexul sunt conectate pentru acest nativ si ii va fi foarte greu sa faca primii pasi in orice sens intr-o relatie alaturi de o persoana pentru care nu are sentimente foarte limpezi.

barbatul taur

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc