Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Taur?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Taur!

Trebuie sa se simta confortabil in prezenta parteneri sale si, pana a ajunge acolo, va avea nevoie de timp pentru a cantari avantajele si dezavantajele unei relatii. Oricat de romantic ar fi, barbatul Taur este foarte independent si nu va lua cu usurinta o decizie. In plus, pentru ca are nevoie de incredere ca sa fie fericit, va avea nevoie de timp si de dovezi pentru a acorda aceasta incredere atat de pretioasa pentru el. Cea mai mare calitate a unei partenere, in perspectiva lui, este naturaletea.

Barbatul Taur: cum il cuceresti definitiv

Este absolut dezarmat in fata unei femei careia nu ii este teama sa fie ea cu adevarat, indiferent de prezenta celor din jur. In acelasi timp, desi va recunoaste mai greu, admira cel putin la fel de mult si independenta unei femei. Cavaler de moda veche, se va simti dator sa faca toate gesturile mici caracteristice, de la deschis usi pana la achitarea notei de plata insa va admira din tot sufletul acea doamna care demonstreaza in numeroase randuri ca este stapana pe resursele ei si nu depinde de nimeni altcineva.

Citește și:

Pe de cealalta parte, daca ar exista o insusire care sa il respinga, atunci aceasta este lipsa de onestitate. Indiferent cat de crud sau deplasat ar fi adevarul, cu siguranta prefera aceasta varianta decat o minciuna impachetata frumos, cu tot dichisul. In acelasi timp, barfa si rautatile marunte in dezgusta profund. In general, spune lucrurilor pe nume insa daca nu are nimic bun de spus in ceea ce priveste o persoana care nu este de fata, prefera sa se abtina.

In general, barbatul Taur este destul de tacut insa acest lucru nu il face retras, desi are o doza de timiditate. Mai degraba, e vorba despre pasiunea sa de a a analiza oamenii din jurul sau si de nevoia de a se simti confortabil. Este un om sociabil si ii place nu doar sa se inconjoare de oameni, ci sa ii primeasca pe acestia in casa lui. Intr-adevar, barbatul Taur poate fi gazda perfecta.

Citește și:

Asa cum spuneam mai sus, ii place sa studieze oamenii insa nu este neaparat cel mai obiectiv judecator de caractere. Un simplu gest sau un cuvant aruncate la intamplare pot fi definitorii in mintea sa. Tocmai de aceea, in jurul sau sunt recomandate onestitatea si naturaletea. Inainte de a investi emotional intr-o relatie, partenera sa trebuie sa ii demonstreze ca are deja sentimente pentru el si merita increderea sa. La randul sau, barbatul Taur va rasplati aceste „eforturi” prin tandrete, romantism si, in cele din urma, incredere.

Tinde uneori sa priveasca viata prin ochelari de soare cu lentile roz insa optimismul sau nativ nu inseamna ca e mereu cu capul in nori. Din contra. Putini sunt nativii zodiacului care au un simt al realitatii atat de acut ca barbatul Taur. Cel mai mare defect al sau, daca poate fi numit asa, este faptul ca spune mai putine decat ar vrea de fapt sa transmita, si astfel, mesajele sale pot fi receptionate gresit de catre o partenera, in special la inceputul relatiei.

Citește și:

Zodii compatibile cu barbatul Taur: Fecioara, Capricorn

Barbatul Taur intr-o fraza

Nativul acestei zodii este o persoana cu un spirit tandru si delicat, definit de romantism insa in acelasi timp, este extrem de realist si va fi atras de acea partenera care poate da dovada de incredere, independenta si sinceritate deplina.

Foto interior si prima pagina vita khorzhevska/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc